Beograd otvoren grad

Ostavite komentar


  1. ‘Savremena tehnologija omogućila je tako da se stvarnost iskida’…koja stvarnost? To što ste upali i lomili sve živo,to je neko izmislio,stavio u fotoshop?

  2. Mogla je gospođa bar jednom rečenicom da osudi upad demostranata u zgradu RTS-a

  3. Pa daaa! A sta je sa blokiranjem ulica,jel i to izrezirano modernom tehnologijom? Kako se neko uopste usudi da ovako nesto pise!

  4. ovo je skadalzno treba osuditi napda u rts toes to je puc a ne ovke pisanije .sa ovim danas ste se srozali skoz. a pritom rts je najbolji javni servis u regionu i jedna istitucija koja cuva nasu kulturu.. i bas je neutralan i iz valsti im se nesviga nivna izvestavanje to znaci da je dorbar. i ne da branim nikoga nego ne vidim ja ovde neki rezim bas…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.