Buljugić: Postoji opasnost da Srbi postanu manjina u Srbiji 1

Na tribini „Ilegalna migracija“ koji je u prostorijama mesne zajednice Terazije na opštini Stari grad organizovao Nacionalni srpski front zaključeno je da će imperijalizam kombinovan sa islamom dovesti uskoro do kolapsa u Zapadnoj Evropi. Ilegalna migracija i bela kuga, kako je rečeno potpuno će promeniti demografsku sliku Evrope do kraja ovog veka, a taj trend, sveprisustan u Evropi, neće zaobići ni Srbiju. Na kraju ovog veka u Srbiji će, umesto sedam ipo miliona, živeti svega oko milion Srba. Inače, ova dosta posećena tribina, održana je uz budnu pažnju policije uniformisane i u civilu, jer je podsećamo, jedan od osnivača NSF Goran Davidović, vođa zabranjene neonacističke organizacije Nacionalni Stroj, kome se sudi zbog napada na učesnike antifašističke šetnje u Novom Sadu.

                       P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }A:link { }

Nik Grifin,bivši poslanik Evropskog parlamenta, trenutno potpredsednik Alijanse za mir i slobodu, političke grupe pri Evropskom parlamentu ocenio je sinoć da su predviđanja stručnjaka sa Oksforda takva da će 2066. godine Britanci u Velikoj Britaniji biti manjina „Jednostavno gledano Britanija je gotova. Imamo veliki nivo kriminala i bele kuge i u sopstvenoj zemlji se osećamo kao stranci. Svuda u Evropi se oseća demografska katastrofa i takva je slika i Nemačkoj, Holandini, Norveškoj,, naveo je Grifin napominjući da nisu migranti krivi zbog promene krvne slike stanovnika Evrope, već političke elite.

Grifin je demografsku sliku Evrope uporedio sa padom Rimskog carstva, Džorža Soroša da stoji iza svega ovoga .

Profesor Zoran Buljugić saradnik časopisa „Geopolitika“, stručnjak za geopolitiku i prevodilac složio se sa gostom iz Velike Britanije i tvrdnjoim da Evropa tone pod naletom ilegalne migracije i demografskih promena, ali je napoomenuo da je jedina zemlja koja je u Evropi izuzetak Poljska. „U Poljskoj se više rađa nego što se umire“, naveo je Buljugić, dodajući da je osim nacija u velikom problemu i hrišćanstvo, a da „muslimanska religija spada u netolerantne“.

Buljugić je naveo i da iza ilegalnih migracija stoje Sjedinjene američke države sa ciljem slabljenja Evrope kao konkurenta. Krajnji cilj američkih težnji je, kako je naveo, osvajanje Rusije.

„I Srbija je u opasnosti, jer je na vlasti marionetski režimkoji izvršava sve ono što mu naredi Vašington iu Brisel. Vreme je zato da se svaki Srbin vrati duhovnim vrednostima i da vodi računa o duhovnom zdravlju svoje porodice, jer ćemo u protivnom i mi Srbi ovde za deset-dvadeset godina postati manjina“, istakao je Buljugić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari