CLS: Rekonstrukcija Ulice kneza Miloša u Beogradu - staro i neispunjeno obećanje 1Foto: shutterstock

Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je danas da vlast u Beograd, uoči predstojećih izbora, „podgreva stara a neispunjuena obećenja“ poput onog o rekostrukcije Ulice kneza Miloša.

CLS je u saopštenju naveo da je još 2016. godine najavljivana rekonstrukcija ulice kneza Miloša, te ocenio da ona „neće početi čak ni u toku naredne, izborne, 2022“.

„Razlozi su dvojaki –  gradska uprava je ušla u stravična kašnjenja u svim većim rekonstrukcijama u Beogradu, pa bi otvaranje još jednog velikog gradilišta potpuno paralizovalo grad a nije nikad doneta odluka kako bi se kompenzovalo ukidanje oko 300 parking mesta“, dodao je CLS.

CLS smatra da tu ulicu treba rekonstruisati, ali na način na koji se to radi u svetu,  da se ne zatvaraju sve trake istovremeno i da se unapredi saobraćajni profil.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je nedavno da Ulicu kneza Miloša u Beogradu „čeka ozbiljna rekonstrukcija“ odnosno da će dobiti drvorede, biciklističku stazu i da u njoj više neće biti parkiranja.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “CLS: Rekonstrukcija Ulice kneza Miloša u Beogradu – staro i neispunjeno obećanje”

  1. A kad pocnu da rade ,onda bice da je to bezpotrebno,da je bacanje novca,da su napravili guzvu i kolaps u gradu i sve u krug.A onda se neces setiti da si pricao da od rekonstrukcije nema nista….Ko ce nama ugoditi….

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.