Dveri iznele predloge za bolji život u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ovaj Obradović beše „čačanin“ kada sma glasao za njega 2016 godine.
    Obradović „postade beograđanin“ čim je ušao u skupštinu Srbije, a ja ostah bez penzije.
    I dok sam ja od 2016 i dan danas preturao i preturam po kantama za smeće tražeči hranu Obradović je „bojkotovao skupštinu“ i poverenje koje sam mu ja i drugi glasači dali ali nije „bojkotova“ skupštinsku platu
    Kakvu mi sad „budućnost nudi“ kao „beograđanin“ beograđaninu, kada sam pao u dužničko ropstvo, te će ostati bez stana zbog dugova a ako me pre toga EPS i „ružilaštvo“ ne pošalju u zatvor „zbog krađe struje“
    moraću da šutiram u izlog da bi me uhapsili da imam gde da prenoćim i pojedem bar nešto.
    Hvala ti Obradoviću „čačanine“ što brineš o beograđanima

  2. Sada bih trebala da kazem da gospodin Obradovic uzima lake politicke poene kao sto rece gospodja Milena udovica pokojnog gospodina Ivanovica ali necu jer ni ona nije u pravu kada je rekla ono sta je rekla jer svako ima prava da prica lepe stvari kao i da ih radi a to ipak treba ceniti ili makar ako se ne cene cutati jer dobro delo je dobro delo ono ne moze biti zlo delo ako je neko zapalio pokojnku svecu pa taman i ako je mislio na jeftine politicke poene.
    Neka je laka zemlja gospodinu Ivanovicu i da se sto pre pronadju njegove ubice, gospodji Mileni je sigurno najgore ali bice bolje da se drzi i dalje kao i do sada ali da ipak makar malo ceni necije postupke, ma od kakvih, ako ona smatra tako, neprijatelja dolazile.
    Sto se tice gospodina Obradovica sve dobre ideje su dobrodosle za razmatranje ali da ih prate dobra dela. Steta sto nije predloge davao mnogo ranije tamo gde je mesto ali nikad nije kasno.

  3. „nezavisnim i demokratskim“ medijima, samo da je protiv Vučića i onda može sve.

  4. Nama treba sistem gde ce samovolja svih ovih degenerika na vlasti biti ukinuta oni se bore za vlast zato sto mogu da rade sa parama iz budzeta sta god im je volja .
    Jedini izlaz je na lokalu se organizovati i boriti se da se otme vlast svim ovim lopovima i svako da se boro za svoju opstinu .

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 10

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.