„Fekalne vode slivaju se pored obdaništa, restorana brze hrane, prodavnica“: Ponovo se izlila kanalizacija u Mirijevu

Ostavite komentar


  1. Tu stanuje naш преЦедник!-Ето прилике да га намиришете!

  2. Mirijevo sve više liči na „ča-naselja“ (Ovča Borča Krnjača) . Kad se grade nove zgrade, treba da investitor plati za sve priključke ( struja, voda , KANALIZACIJA, telefon, internet), Ako to ne uradi ( što je vrlo čest slučaj), onda zgrada nema npr. kanalizaciju, već septičku jamu. A ovo je ipak 21. , a ne 19 .vek.

  3. Da je Djilas uradio kompletnu mrezu vodovoda i kanalizacije dok je bio gradonacelnik ne bi bilo ovih problema! Sta je on tacno uradio u Beogradu sem onih 619 miliona € koje je pribavio sam sebi?

  4. Зато ДОСовци ништа нису пипали, плашили се да нешто не покваре. Био је систем „дај паре и лези лебе да те једем“.

  5. kako ste zidali, tako zivite.zmurite na nelegalnu gradnju, na korupciju, nasilje, kradju izbora.zazmurite i na fekalije.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.