"Fekalne vode slivaju se pored obdaništa, restorana brze hrane, prodavnica": Ponovo se izlila kanalizacija u Mirijevu 1Foto: FoNet/Marko Dragoslavić

U Ulici Jovanke Radaković 39 u beogradskom naselju Mirijevo ponovo se na trotoar i kolovoz izlila kanalizacija iz stambene zgrade u Ulici Nikole Doksata 32.

Fekalne vode slivaju se i pored obdaništa, restorana brze hrane, prodavnica.

Iz Javno-komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija“ rečeno je danas agenciji FoNet da se radi o internoj kanalizaciji i da su njihove ekipe u utorak izašle na lice mesta, kao i da taj problem nije u njihovoj nadležnosti.

Stanari u Ulici Jovanke Radaković i 2022. godine imali su isti problem i tada su održali nekoliko protesta, a kontejnerima blokirali ulicu.

Posle protesta i pritiska javnosti na lice mesta izašle su ekipe Javno-komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija“ koje su otčepile nelegalne septičke jame, a potom dezinfikovale celu ulicu.

U gradskoj opštini Zvezdara 15. oktobra 2022. godine predstavnici stanara iz ulica Jovanke Radaković i Nikole Doksata potpisali su sporazum o rešavanju tog problema, a gradski menadžer Miroslav Čučković rekao je da se potpisivanjem sporazuma pristupa trajnom rešenju tog problema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari