Gondola i jarbol na Ušću

Ostavite komentar


  1. Sramota. Ali dobro, deca sa onkologije ce umirati sa osmehom. Sta ce im uslovi u bolnici i lecenje kad imaju jarbol

  2. "BEOGRAD SE GRADI, SRBIJA SE ““LADI", može se slobodno reći!!!
    ODAKLE PARE, KADA SE SVE LOŠIJE ŽIVI!!!???
    Vidi se, kada se udaljite od Beograda!
    Pozdrav iz Banata!

  3. Ovako reaguje vlast u agoniji. Nesuvisli predlozi nabacani bez ikakvog smisla. Prva stvar, zasto se jarbol sa zastavom postavlja u najnizoj tacki prostora, na samoj obali reka? Jarbol je simbol koji treba da se vidi. U Istanbulu npr. ima takvih simbola (nekakva postkomunisticka ujdurma) ali su oni postavljeni na najvisim kotama tako da mogu da se vide iz najveceg dela grada. Dalje, pominju se "naucni" delovi. Da li iko u vladajucoj garnituri zna sta je nauka, sem igraonica za decu koje sa tim nemaju nikakve veze. Sta ce na veoma malom rastojanju i "panorama" i "gondola"?… Stvarno lakrdijaski predlozi.

  4. Bliži se kraj mešetarenju, jerbo su izbori najavljeni, pa ono, velim, da se ugradim još jedared, dvared, dok još
    mogu.

  5. Eto… Jedan od najlepših i najzelenijih prostora u gradu će biti pretvoren u nekakve zone, išpartan nekim stazama, i dobićemo još jedan cirkus gde će biti parking za 70 dinara po satu ceo dan. A vidim da plan ne zadire u prostor oko Palate Srbija, najprazniji i apsolutno nekoristan stanovništvu.

  6. Mogli su gondolu predvideti negde kroz pravac Djindjicevog bulevara, pa preko Save. Tako bi gondola imala vise stanica i pesaci bi imali sansu za pravu avanturu.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.