Grad Beograd obećava bolje merenje kvaliteta vazduha

Ostavite komentar


  1. A ko će da kontorliše dimnjake sa zagađivača? Šta ej sa izduvnim gasovima kod vozila sa standardima -10? Kako naterati poslodavce da investiriaju u prečišćivače vazduha u radnim prostorijamam, a koji nisu kineski, već recimo ruski ambilife?

    1. Moj poslodavac nije hteo da nam izadje u susret,nas 4-oro iz kancelarije smo udruzili sredstva i kupili preciscivac vazduha-mislim da je firma pro100healthy,znam da smo ga platili oko 28000 preko neke akcije..ruski ambilife,ekstra stvar za preporuku.

    1. E svi o tom Ambilife pricaju….Odem na sajt i vidim da je dobra stvar. Koliko si spreman da platis za cist vazduh??? Šalim se oko 27000 je cena.Idi brate na sajt pa vidi.

  2. Opet se menjaju teze i prica o gluposti….Sta mene zabole kako oni mere kvalitet vazduha, JA HOCU KVALITETAN VAZDUH…..Sad ce gospoda gradski oci da nam pricaju bajke o vrhunskom merenju zagadjenja….Smesno, sustina problema se sklanja u stranu, a opet se glaba o glupostima

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.