Izložba o oslobođenju Beograda ispred Skupštine umesto na Trgu

Ostavite komentar


  1. Nije to bilo nikakvo oslobođenje Beograda, već je samo došlo do smene okupatora. Jednog okupatora (nacističkog), zamenio je drugi (komunistički). I sam Broz je govorio i tražio da se prema Srbiji postupa kao prema okupiranoj teritoriji. I ništa partizani sa tom "operacijom" nisu imali. Jednostavo Crvena armija je ušla na teritoriju, koja je po dogovoru velikih sila određena za Sovjetsku interesnu sferu. Na žalost, ta komunistička okupacija traje i danas. Dokaz tome je i ova sramna odluka da grad ponovo obeležava ovaj datum.

  2. cudno je sto se nikola negadi na novi beograd kojeg su ti isti zli komunisti naizgradili na vojvodjanskoj strani bez kojeg bi beograd bio samo jedno veliko selo

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.