Još se ne zna ko je kriv za lošu rekonstrukciju Trga Republike

Ostavite komentar


  1. Kako se ne zna, zar nisu Đilas i Šolak, Bastac, Sergej…? Dugačak neki spisak okrivljenih…

  2. Svasta, lepo im je majstor rekao da mora da „legne“ za par meseci, pa ne moze valjda odmah da bude kako treba!
    #srbistan

    1. Da li su kocke od najboljeg granita ili betonske? Molim vas da se to definitivno razjasni zbog cene kocki.

  3. Ahahhahhah, ahahhahhah, ahhahhahha…Pa ovo je prava cirkuska predstava…Sto ne naplacujete karte …

    1. Kakvo zamajavanje..?? Ako kocke ne budu u redu, moze vodja AV ( a i Vesic mu) da slome vrat. Sve trebaju da budu „pod konac“ i od granita.

  4. Djilas, Jeremic i Obradovic !! Iskljucivi krivci za sve ovo.
    Jel tako veliki vodjo ?!
    P.S. Jel mogu danas da dobijem sendvic sa sunkom, ubi me kiselina od ove salame?

    1. Ne dam kocke!!! Ne dam Vesica! Eto, ne dam, pa sta ?! Pregledao sam svaku kocku, svaka ima 6 kvadrata, merio sam ivice – 12 ivica , svaka 25 centimetara duga, svaka teska 25 kilograma!Nidam spavao, nisam jeo( samo jedan burek), vredno sam radio i stojim iza svake kocke! Prevrtacemo sve kocke koliko god treba dok ne legnu gde im samo ja kazem ! I, tisina tamo, kocke jedne kockaste !!!

  5. Kako sam se trideset godina bavio investicijama, na neki način, kao projektant, nadzorni organ, učesnik komisije za tehnički pregled, nije mi jasno čemu lutanja. Prvo treba ustanoviti da lli objekat ima upotrebnu dozvolu. Ako nema ko je dozvolio puštanje saobraćajnice u promet. Ako ima dozvolu za upotrebu, ko je izdao i da li je na osnovu pozitivnog zaključka komisije za tehnički pregled. Ako je pomenuta komisija dala pozitivno mišljenje, videti kako i zašto. Pored toga ko je vršio nadzor, nad radovima. To bi bilo dovoljno za početak priče.

    1. Pre svega ovoga što ste napisali neophodno je da Srbija ne bude više Pašićevska palanka. A ako ćete stručno, onda treba pitati urbaniste na osnovu čega su se saglasili da prave pešačku zonu od Zelenog venca do Doma armije. Da li u ovoj jadnoj Obrenovićevskoj Srbiji postoji neko kvalifikovan za bilo koji posao?

      1. Šta je to „kvalifikovan“?
        Samo objasnite kome treba da se zavrne ruka da nekog proglase kvalifikovanim, da nešto proglase završenim i upotrebljivim, nešto originalnim i vrednim, nešto bezopasnim po zdravlje, … i ima da bude!

  6. Zna se. Kada se saberu godine školovanja svih radikalsko-naprednih kadrova zajedno, dolazimo do brojke 6. 6 razreda osnovne škole.

  7. Stvar je jednostavna …. kriv je onaj koji se naj vise “ UGRADIO “ ….jeli tako Beogradjani ? ? ?

  8. Kako se ne zna!? Pa vesić, radojičić ili kako se već zove gradonačelnik, a preko lopovske nomenklature i njihov tata vučić. To za ove naše sudove, a za međunarodne klepiti štrabag, stare austrijske prevarante

  9. Kriv je onaj koji je potpisao da se može koristiti Trg Republike ,a on neka odgovara pred sudom ili da objasni ko ga je naterao jer je sigurno znao da nešto nije u redu kad prethodni nije hteo da potpiše.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.