Jubilarni 30. Dečiji sajam za vikend u TC Galerija 1Foto: Promo / Mirko Lazović

Kraj godine nam donosi prazničnu magiju, a da dečija sreća bude još veća u subotu i nedelju, 24. i 25. decembra u Galeriji će se održati omiljena manifestacija svih mališana – Dečiji sajam.

Jubilarni, 30. Dečiji sajam trajaće dva dana, a vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 10 do 20 sati, a ulaz je, kao i uvek, besplatan.

Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u toploj, prazničnoj i porodičnoj atmosferi koja će biti upotpunjena jedinstvenim i pažljivo pripremanim sadržajem. Program Dečijeg sajma obuhvata raznovrsni miks sporta, kulturno – umetničkog performansa na bini i izlagačke ponude, pa će i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje svih posetilaca.

Program na bini, koji se odvija neprekidno, uključuje miks zabavnog i edukativnog sadržaja i koji se realizuje uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača izrazličitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece.

Pored toga, sjajna zabava očekuje mališane i njihove pratioce i na sportskim terenima uz brojne igre i takmičenja. Pored zabave za mališane, roditelji, bake i deke će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihove najmleđe – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču dečije edukacije.

Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, na dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Od prošle godine, Dečiji sajam ima i posebno praznično izdanje, a magija koju donosi ovo doba godine još je lepša uz najradosniju dečiju manifestaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari