Para ima, ali troškovi izbačeni iz budžeta: Oko 80 km kanalizacione mreže u naseljima na levoj obali Dunava i dalje „na dugom štapu“

Prema planovima do kraja godine je trebalo da bude izgrađeno 80 kilometara kanalizacione mreže u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Problem je u tome,a što niko neće da objavi što je za izgradnju potreban projekat, a svi projektanti odbijaju jer posle tolike divlje gradnje u ovim naseljima prosto je nemoguće provuči cevi za kanalizaciju. Trošak iseljenja na trasama kanalizacije je toliko veliki da prosto za to nema novca.

  2. Velika ulica Sejkina u Mirijevu u kojoj je Gimnazija nema celom svojom dužinom kanalizaciju. Centar Mirijeva

  3. Kanalizacija je tu trebala da se uradi pre 20-30 godina kada se gradilo to divlje naselje a sada kada je sve izgradjeno tesko je sve to izvesti trebaju ozbiljni projekti. Mora se prvo projekti uraditi pa onda po tome izvesti, mogu samo misliti koliko instalacija ima tamo.

  4. Cevi, voda, g…a, koga to još interesuje
    Ti radovi su ,,nevidljivi,, i vlast ne može da se hvali kao sa ,,Beogradom na vodi,,

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.