Kids Fest od 15. do 21. oktobra 1Foto: Pixabay/JanBaby

Pod sloganom “Moja filmska zvezda” od 15. do 21. oktobra biće održan 14. Dečiji filmski festival Kids Fest.

Centralna lokacija 14. KIDS FEST-a će biti Kombank dvorana, dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u drugim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i još 30 gradova širom Srbije.

“Ideja ovog festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice”, navode organizatori.

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti će, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama, biti u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz SAD-a, Irske, Francuske, Estonije, Norveške, Danske, Holandije, pa čak i daleke Kine. Filmovi namenjeni najmlađem uzrastu će biti sinhronizovani na srpski jezik, dok će  tinejdžeri, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u će biti veoma pristupačne, kao i prethodnih godina, naročito za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd. Informacije o samom festivalu ćete moći da pratite na zvaničnom sajtu Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a, na adresi www.kids-fest.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari