Koje će sve ulice i kada biti zatvorene zbog posete Vladimira Putina

Ostavite komentar


  1. Ovo je ludilo. Ja koliko znam, koliko sam čitao i vido na TV, ovo se dešava samo u državama sa totalitarnim sistemima! Za sada koliko se zna, to je samo u S.Koreji? Neznam, možda sam ja zastarelog shvatanja? Ali znam da, predsednik Austrije putuje vozom sam i van Austrije! I dobro, ali blokirati ceo grad, sedam sati, spustiti narod na nivo oce, pa to je najblaže rečeno, strašno!…

  2. Nekada je bila praksa da se uvaženi gosti dočekuju na aerodromu po svečanom protokolu, prevoze do rezidencije na Dedinju gde se prave prijemi, ručkovi i razgovori. Ovo sada razvlačenje gostiju po centru Novog Beograda i Bograda, zagorčavanje života stotinama hiljada gradjana nema smisla.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.