Laserski šou, koncerti i vatromet sa Kule Beograd

Dočekana Nova godina u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Spektakularno je bilo . Konacno Beograd lici na svetske metropole a ne na prenaseljenu palanku.

  2. Kič. Kao i svi diktatori i naš baca pare a narod mu grca u siromaštvu i biće još siromašniji ove godine.

  3. @Nina @Baja
    Novogodišnji vatromet u Sudneju, Njujorku i ostalim svetskim metropolama, decenijama, iz godine u godinu, je spektakl kome se ceo svet divi a vama je vatromet u Beogradu „kič“ i „hleba i igara“ … Šta je vama ljudi? Jel imate vi ogledalo?

  4. Ako vam prolaze komentari ‘ni po babu ni po stricevima’ onda prvo srecno u letu no 2022. Što se tice vatrometa i efekata u BNV to jeste bilo spektakularno dok se ispred tzv narodne skupstine odvijalo dno dna sa JK kao „zvezdom veceri“. Suma sumaru da li ćemo zbog ovih omasovljenih dočeka biti pamet sveta ili oni kojih se svi pametni stide – vreme će ubrzo pokazati.

  5. Ne zaboravite da se.Ngodini najviše raduju deca i mladi i da je to za njih. Mrzovoljni matorci su ostali kod kuče (uklj.mene)

  6. A reko sam Vesiću da montiramo ogromni video bim i da pustimo Aidu. Malo aplaudiramo Jaci Bokiju i Emiru H. malo se denacifikujemo a i Žbanićka bi bila prezadovoljna. Ne moramo da priznamo genicid, i ovo bi bilo dovoljno. A na izborima bi Vesić garant bio izabran za gradonačelnika. Ali, on neće pa neće,oće Cecu, JK,vatromet i eto. Tako vam je to.

  7. Vlast euforicno, napolju. Opozicija deprimirano „u krugu porodice“, u nedogled prelistava i stare i nove Corahove kalendare…

  8. Bravo Sale! Necemo valjda praznicne dane da kvarimo podsecanjem da vise od pola „svetske metropole“ nema kanalizaciju. Svaki, imalo svestan Beogradjanin umire od stida.

  9. Vala preteraste ga tim vatrometom u bojama srpske zastave.Nije los ali je previse velikosrpski

  10. Sve moderno,sve lepo ali se sve to izgubilo u mirisu cevapa i pljeskavica sa lukom

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.