Letnji Dečji sajam u Savskom parku 12. i 13. septembra

Ostavite komentar


  1. Da li ima jos nesto sto nije zakazano kao masovno okuljanje cisto da se apsolutno svi zaraze.

    1. Vi verovatno sedite kod kuce sa maskom u stanu i ne izlazite nigde. Grad je inace bas prazan, i zivot treba da stane kako se svi ne bi zarazili.
      Po meni zivot uz mere zastite treba da se odvija normalno.

      1. Imamo sreće što ne doprinosiš štabu u krizi, ti im samo fališ sa svojim idejama o pandemiji.
        Ne treba decu vući da se zaraze od druge dece, pa da zaraze roditelje pa roditelji starije pa da svi pocrkaju, jer šta ludi vesic pravi ciruks po gradu a Vama dosadno?

        1. Sva sreca pa je vas doprinos ogroman. Samo nastavite da sirite paniku medju ljudima. . Potpuno sam sigurna da zivite normalan zivot bez maski a da vam je zivotni stil da su vam svi krivi.

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 10

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.