Lipovac-Tanasković: Vlast baca 500 miliona evra na nepotrebne studije o metrou

Ostavite komentar


  1. Deca gladna, osiromaseni uranijum svuda, ekoloska katastrofa opsta, ljudi bez posla i zastite, ali aerodrom na livadi u bosni, stadion koji nikom ne treba i metro koji ne sluzi nicemu su glavni, sve pod okom sokolovim.

  2. Bilo bi dobro da novinari istraže mogućnost izgradnje metroa u Beogradu ali da prethodno pročitaju knjigu prof. dr Vidoja Golubovića „Beograd ispod Beograda“. Ne zaboravimo da Beograd ima podzemne vode i podzemne reke. Neki političari prave planove izgradnje a da pri tom ne poznaju dovoljno teren.

  3. To je notorna pljačka! Večiti zamenik Vesić treba da se raspita kod V. Koštunice, jer su Japanci radili takvu studiju još 2007. godine.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.