Mali: Više od hiljadu gradilišta u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Grad se kažu "spušta na reke" u koje se sliva sav fekalni otpad, deponije i tsl
    Ps. poslovica: "prvo skoči pa kaži hop"! Pa jel otojuč kad se izlila Sava sve bilo poplavljeno fekalijama sve ulice: Karađorđeva, Savska, Mišićeva (pored sajma)…mesec dana narod se vozio u mulju i vodi (jer drugih deonica nema)…..voda izbijala čak u šahtama u Nemanjinoj (ugao s Kneza Miloša)….Kako se zida? Prođite bilo kojim naseljem gde su privatne kuće (parter, sprat) pa ćete videti tu silnu gradnju niču zgrade od 5-6 spratova…..Bg postaje grade FAVELA.

  2. Tri godine spavas i nista ne radis, a onda pred tzv. "izbore" se naglo probudis i zacepis gradske saobracajne arterije. I to proglasis za new deal, jer od raskopanih ulica, bez obzira na katastrofalnu susu, skace BDP.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.