Odbornici Skupštine grada na predlog gradonačelnika tajnim glasanjem izabrali su Momčila Čulića, diplomiranog mašinskog inženjera za člana Gradskog veća. Jasmina Milošević, dosadašnja članica Gradskog veća, zbog odlaska na novu dužnost podnela je ostavku.


– Momčilo Čulić ima dosta iskustva u privredi, kao i u radu lokalne samouprave, tako da će svojim iskustvom i znanjem dati doprinos radu Gradskog veća. Mi u Veću radimo kao tim, svako ima svoja zaduženja i obaveze, o čemu govori i veliki broj sednica i donetih odluka – rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Odbornici su na početku sednice usvojili više rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i vršioca dužnosti direktora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd. Za direktora Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju imenovan je Petar Jordanov, a za direktora Gradskog zavoda za veštačenje odbornici Skupštine grada imenovali su Dejana Furjanovića. Gradski odbornici imenovali su i članove školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola, kao i pojedinih članova stalnih radnih tela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari