Na Bežanijskoj kosi održan „Komšijski sastanak“: Komšija Šapić nema obzira za životna pitanja svojih sugrađana

Ostavite komentar


  1. Tako je, na sastanku su bili mladi, deca, stariji sugrađani. Isto tako i javne, poznate ličnosti kao i obični građani. Svi imamo na isti cilj. Ne damo Bežanijskoj kosi!!!!

  2. Ja sam stanovnik Bezanijske kose. Svi koji smo se doselili ovde povecali smo guzve, zar zato treba to sprecavati. Grad treba da se razvija a probleme resavati.

  3. „Grad treba da se razvija“….ne, ne treba. Posebno ne na zelenim površinama koje se pola veka koriste za sport i rekreaciju. Oni koji dođu neka povuku taj razvoj u svoje postojbine i neka prodaju svoju zemlju koju su napustili ako je već smatraju tako beznačajnom a važnom za novogradnju ogavnih nebodera. Oni prizivaju „razvoj“ ali zato drže svoje vikendice i napuštena imanja i ne žele da ih prodaju „za džabe“, prazne i neupotrebljavane a gradski prostori, parkovi i slobodni sportski tereni koji su besplatni za građane koji nemaju nikakva imanja i to im je jedini pogled na zelenilo, njima su mesto za nebodere i famozni „razvoj“. Gradski prostor koji je zelen i travnat je za džabe i treba ga dati nekome da gradi nebodere…strašnog li razmišljanja. Gužve nastaju zbog vas takvih koji licemerno ne cenite zajednički prostor ali zato dobro znate da cenite vaš privatni i zadržavate taj isti razvoj tamo gde vama ne odgovara. Ovaj narod propada zbog takvih, koji nemaju smisla za zajedničku stvar i korist za sve, a ovde ih je, na žalost, previše….a korist od nebodera za ljude koji ovde žive je čista 0. A šteta? Razarajuća…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.