Na dočeku Nove godine u Beogradu Marija Šerifović, Karleuša i Sara Jo 1Foto: Beoinfo

Na dočeku Nove 2022. godine u Beogradu nastupaće Jelena Karleuša, Sara Jovanovic i Marija Serifović, najavljeno je na konferenciji za novinare u Starom dvoru.

Poštovaće se sve mere koje budu aktuelne u tom trenutku. Beograd je jedini grad koji je uspeo da sačuva život, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Dodaje da će Beograd imati najbolji doček u ovom delu sveta, prenosi N1.

„Ove godine u našem gradu imati jedan od najboljih dočeka Nove godine u Evropi. Nastupiće tri zaista velike zvezde, ne samo u domaćim okvirima, već regionalno pa i u evropskim pojmovima – Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović“, naveo je Vesić.

Pevačice će, kako je rečeno, nastupati besplatno, a potpisan je i ugovor.

„Potrudiću se da moj koncert izgleda kao na Tajms skveru u Njujorku. Hvala fantastičnom menadžeru ovog grada. Hvala Vesiću što se setio mene, ovo je moj grad. Najveća čast je nastupiti ispred Skupštine. Hvala na pozivu“, rekla je Jelena Karleuša.

Na dočeku Nove godine u Beogradu Marija Šerifović, Karleuša i Sara Jo 2
Foto: Beoinfo

Ona je apelovala na građane da se vakcinišu, navodeći da je Srbija jedna od retkih zemalja koje imaju sve vakcine na raspolaganju. „Hvala predsedniku koji je to omogućio. Dajem reč da će moj koncert biti sigurno na svetskom nivou. Napravićemo spektakl. Beograd je centar regiona“, poručila je.

Marija Šerifović je rekla da je uvek čast i zadovoljstvo pevati u Beogradu.

„Nije mi teško palo da radim bez honorara, bilo mi je zadovoljstvo. Drago mi je što ću deliti scenu sa Jelenom i Sarom. Svi će imati šansu da čuju nešto što vole“, navela je Šerifovićeva. Ona je navela da je sa zadovoljstvom prihvatila ovaj predlog, jer kako kaže, „uvek joj je drago kada može da uradi nešto za Beograd i Beograđane.

Sara Jovanović je saglasna sa koleginicama.

„Neizmerno zadovoljstvo mi je što cu deliti scenu i što cu provesti Novu godinu na ovaj način. Potrudićemo se da uđemo u Novu godinu na najbolji mogući način. Bitno je da ljudi budu savesni i odgovorni“, navela je. Kako je rekla, daće sve od sebe da šou bude što bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari