Narodna stranka Beograd: Odgovoran za havariju u gradu je Vesić, a onaj ko je neće popraviti je Šapić 1Ilustracija Foto: Vladimir Maričić/Danas

Narodna stranka u Beogradu ocenila je danas u saopštenju da je nasledstvo bivše uprave Grada Beograda ovo što imamo priliku da vidimo.

„Havarije su nam nož koji svakodnevno visi iznad glave. Korupcija i namešteni tenderi ovaj grad su doveli do potpunog kolapsa. Za sve to zaslužna je bivša uprava Beograda, a sadašnja je ta koja nema odgovor na ovakve probleme“, naveli su oni.

Gradski odbor Narodne stranke Beograd izrazio je bojazan da sadašnja uprava neće moći, a ni hteti, da pomogne Beograđanima da se ovakve stvari više ne dešavaju u Beogradu.

„Odabir saradnika, a i sam gradonačelnik Aleksandar Šapić su jasan signal da na čelu grada “jaše” ista struktura sumnjivih „diplomaca“ koji nisu u stanju da brinu ni o mesnoj zajednici, a kamoli o milionskom gradu“, poručili su oni.

Oni su ukazali da to kako su radili na prethodnim funkcijama govore njihova dela, „obrenovačke poplave, potop auto-puta kod Sava centra posle svake jače kiše…“

Nema sumnje da će se, dodali su oni, problemi svih nas nastaviti.

„Poplava u Ulici kraljice Marije zbog havarije na cevovodu, ulice koja je skupo plaćena i skoro rekonstruisana, samo je vrh ledenog brega. Infrastruktura grada je ozbiljno narušena i samim tim bezbednost naših sugrađana. Gradonačelnik Šapić će sada odgovornost prebaciti na prethodno rukovodstvo, Goran Vesić će se praviti lud, a svi mi ispaštaćemo svaki dan“, poručili su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari