NDBG: Pančevački most ozbiljna pretnja za sve koji ga koriste

Ostavite komentar


  1. Zaobišli ste i lažno obećanje,u izbornoj kampanji za gradske izbore,o gradnji novog mosta za Pančevo iz pravca Mirjevstog bulevara,gde su dati precizni rokovi projektovanja,izgradnje i puštanja u eksploataciju?To niko ne pominje i ne insistira,pa ni inicijativa „Ne davimo Beograd“,zašto?

  2. Moj komentar,Taj most momentalno je 50% siguran i u kakvom stanju izgleda,katastrofa a toliko je narodu potreban a nesiguran je dotrajao bez staze siroke za pesake ograde katastrofa,sto hitnije treba ili obnoviti taj most i do njega napraviti jos jedan i taj obnoviti kako bi saobracaj bio raspodeljen a za pesake i bicikliste novo sve i osigurano osvetljeno,dok nebude prekasno,koliko para idu na gluposti neke a to je iz izuzetnog znacaja i za Beograd a i za srbiju i banat!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.