Ne da(vi)mo Beograd:Sprečiti iseljenje

Ostavite komentar


  1. Vidim da je ovo samo jos jedan los pokusaj opozicije da sakrije svoj izborni debakl

  2. Demokrate ovakvim izmisljotinama i neistinama nece uspeti da skupi ni jedan jeftin politicki poen.

  3. Zar niste najavili haos za pocetak septembra ?Gde je izjava porodice?Koliko je leglo na racun?

  4. Svi oni protesti u vezi Savamale su izrezirani od strane opozicije kako bi se vlast u Srbiji destabilizovala.

  5. Porodica Timotijević živi na mestu gde želi i ima mogućnosti a protest pokušava da onemogući sprovođenje zakona o bespravno izgrađenim objektima koji će svakako morati da se sruše ako nisu u postupku legalizacije. Svako bi mogao na bilo čijem prostoru da sagradi šta želi i da ga baš briga! Taj haos Srbija više neće da ima!

  6. Nemate vi od inicijative ni i, samo dokonost! Kako ste prosli na izborima toliko ste i sposobni.

  7. Zbog jedne porodice protesti?! Ma dajte vise , prestanite da nas davite izigravanjem dusebriznika! Vama je stalo do stvaranja haosa ,a za to vam kao treba neki povod, pa ste nasli ovo! Svakom razumnom coveku je to postalo odavno jasno!

  8. Opet pokušavate da ušićarite neke političke poene na nesreći ljudskoj.Vas za porodicou nije briga nego koristite siguran medijski prostor za politički marketing.Izbori su bili pa niste uspeli sada mir i čekajte sledeću priliku za četiri godine.

  9. "Opozicija" pokusava ali problem je sto je gradjani vise nece. Pokusavaju da skupljaju politicke poene ali im slabo ide.

  10. A ja mislim iskreno da vam je vise nego dosadno. Zna se sta je projekat od visokog znacaja, ne znam cemu talasanje sada

  11. Vratili se sa brčkanja, pa nastavljaju sa izazivanjem haosa na ulicama Beograda!

  12. Na sve nacine pokusavaju da sabotiraju realizaciju projekta Beograd na vodi. Ta porodica bi dobila smestaj.

  13. Nisu oni prva porodica koja je iseljena iz Savamale. To je jednostavno obavezno,zbog projekta. Neka se lazni dusebriznici ne brinu, ova porodica ce dobiti novi stan i bolje uslove za zivot.

  14. evo, trčim da vam dam pomognem, noge slomi uzbrdo! strašno koliko su ograničeni!!!!

  15. Evo ovako, svim tim koji bi da protestvuju kako bi sprečili iseljenje onih koji su nezakonito zauzeli javnu površinu, treba priupitati da li bi oni dozvolili da im neko dođe u dvorište zauzme deo njihovog poseda,a da oni sami ne bi te i takve iselili i silom. Onaj ko bi to dozvolio da takvo stanje kod njega samog opstane ima pravo na protest, ostali marš kućama.

  16. Interesantno je kako se niko ne zapita kakvi su sad uslovi zivota toj porodici, kad vec brinu o njima. Kako ta inicijativa nije malo realnija pa npr da zahteva adekvatan smestaj u boljim uslovima za porodicu? To samo govori da njima nije bitan status i kvalitet zivota, prava te porodice, vec im ona sluzi kao povod za protest protiv vlasti.

  17. Gde ste bili kada je Kostic 19.11.2009.godine na Kopaoniku, znaci na sneg i hladnocu, bez sudskog naloga i uz pomoc bahatog obezbedjenja, izbacio preko 30 porodica i unistio im zivote !?

  18. Opozicija se vratila sa letovanja pa provocira.Sto se nisu odrekli letovanja da cine neko dobro delo.

  19. Zasto je problem da se neko preseli i da omoguci da se projekat nastavi? Nije da ostaju bez doma

  20. Bolesna mržnja,to je ono što opozicija poručuje svojim glasačima,a vidi se dokle ih je ona dovela.

  21. Jel im dolaze ovi iz Americke ambasade? Opozicija je toliko prsla da bi i sa samim djavolom bila u koaliciji samo da bi nanela zlo ovoj zemlji.

  22. Ne davite vi više Srbiju zapadni plaćenici! Dosta bre više sa napadom! Opoziciji, dozovi se pameti i dostojanstveno prihvati poraz!

  23. Verujem da je porodica dobila adekvatnu zamenu,ili nadoknadu…..ne vidim nikakav problem.

  24. Au bre, brate gledajući ovaj ,,orto-foto", sniman iz aviona, ne mogu a da ne primetim pravi urbani haos, dole ispod… Kao da su kuće nastale bacanjem… Takođe ,,iz aviona"! I sad se neko tamo buni, radi uređenja ovog haosa… Namirite ljude novim stanovima, pa ,,vuk sit i ovce na broju"…

  25. Je li ovo snimak Hirošime, sniman iz vazduha? Ovakav haos čak ni posle cunamija nije viđen… I još se nađu pametnjakovići koji bi jadne ljude osudili da ovde žive? Dajte ljudima adekvatan smeštajni prostor u nekom normalnom kvartu, pa da budu srećni što su odavde pobegli…

  26. Ceo taj Amfiteatar je bio vlasništvo železnica. Tamo nema privatnih placeva, niti ih je ikada bilo. Svi stanovnici su tu bili privremeno ili na divlje.

  27. Organizatore pohapsiti zbog ometanja države u njenom poslu i proveriti im računare, sigiran sam da imaju IT adrese anarhističkih i teroristikih grupa s a kojima kontaktiraju i upustva za delovanje.

  28. Pa koji je to razlog da se ovom čoveku nije rešio smeštaj za njegov objekat. Ako je rešeno sa ostale stanare verujem da je rešen i za njega.

  29. Pera Lopov: Žalosno je da se na tuđim problemima prikupljaju politički poeni.

  30. Slučaj Savamala biće rešen, istraga je i dalje u toku. Svi koji su krivi odgovaraće.

  31. Opozicija svim silama zeli da destabilizuje vlast, ali im na njihovu zalost to nece proci.

  32. A jel taj dom legalno izgradjen ili smo mi koji platimo drzavi porez po kvadratu budale???

  33. Cemu ovolika fama, gradilo se i gradice se.njihovi statusi bice reseni garant,ipak je Biograd na vodi veliki zalogaj Srbije i ne treba ga ispustiti.

  34. Kakva vestacka pompa…..pa valjda je interes svih nas da ovaj projekat zazivi. Porodica je dobila adekvatvo mesto za stanovanje i zapravo nije ugrozena a ustupak nije ispunjenje necijeg hira vec zapravo opste drustveni

  35. Pa Vi iz inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" ste ti koji ste prevara,strani plaćenici koji su tu da bi stvarali haos u Srbiji.

  36. Ova plaćenička inicijativa je najveća prevara,kao zalažu se za nešto a ustvari stvaraju haos u Srbiji po nalogu stranaca.Sramota.

  37. Grad ne otima nista, sve se radi prema propisima. Ova inicijativa nema veze sa gradjanima, jedino sa politikom.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.