Nevidljivi radnici rekonstruišu Beograd

Gradski čelnici pompezno najavljuju rokove za završetak radova, na gradilištima poneki radnik

Ostavite komentar


  1. Mislim da je Vaš reporter došao u pogrešno vreme.Radnici su imali partijski sastanak a reporter nije bio o tome obavešten.Malo šale.

  2. Kakav ste vi to svet.
    Prvo proterujete radnike ,rušite ograde, uništavate sve što vam stoji na „vašem putu“ A onda se pitata što se kasni sa radovima i gde su radnici a nije to sve ..Pogledajte senke od sunca pa će te sami videti da vaš reporter nije slikao u 14 časova kako je napisano nego u ranim jutanjim. stvarno ste sramota i bruka ovog naroda.

    1. Kakve veze imaju senke? Pa kad god prodjem onuda vidim po tri coveka. Ovakvim tempom, deca moga unuceta ce mozda docekati zavrsetak novoradikalskog masakriranja centra Beograda.

    2. Sram treba da te bude….bas zbog tvog komentara sam pregledao slike i evo sta sam zakljucio : Slika 1 : Narodno pozoriste je ulazom okrenuto ka jugozapadu i upravo je tu najjace svetlo, dakle 2-3 sata popodne, slika 2 : ista prica…slika 3: slikano sa juga ka severu, takodje oko 2,3, mozda 4 popodne, slika 5 : carice milice takodje ide ka severu, ista prica….slika 6 : Toplicin venac ide malo vise ka zapadu nego ka severu i sunce dolazi iz pravca NBG-a, u to vreme je oko 3-4 popodne, slika 7 : Karadjordjeva ide ka severu, sunce dolazi iz pravca N.bgda takodje dakle isto je oko 3-4 popodne, tako da dragi Gorane ne pricaj gluposti, vec navali na taj sendvic, klovnu jedan

  3. Sve je to smisljeno da se onemoguci okupljanje protestanata na Platou, i da se napakosti jedinoj opozicionoj opstini Stari Grad. Dokaz je vasa reportaza, i cinjenica da sa ovakvim radnim kapacitetima nije bilo potrebe da se zatvara centar Beograda. E, izmedjuostalog i zato idem na proteste !

  4. Za Miloša Đošića foto reporter.
    Verujem da pokušavat da vašim fotografijama prikažete istinu o radovima u Beogradu. Ali kao prvo verovatno ste čuli za foto šop pa malo korigujte slike zbog „objektivnosi“ A ako neznate kako se to radi poslaću vam mog sina od 11 godina da vam pokaže Besplatno pa nam onda pokažite „objektivne“slike Biće vam sigurno od koristi.

    1. Gorane, da nije vaš sin možda radio logo za Srbija Voz, pošto izgleda kao da ga je radilo dete od 11 godina.

  5. Problem je što ni u 10h ujutro nema radnika. Karađorđevu su raskopali u oktobru, a do marta ove godine nije ušao ni jedan radnik, ni jedan bager da radi. Ostavili su samo jednosmerni prolaz kolima i uvek su gužve. Pasarelu na Pristaništu koja bi trebala da poveže Kalemegdan grade godinu i po dana i nisu je završili. Stali na pola i čekaju s neba neko rešenje. Gradske vlast bacaju pare na gluposti, na kozmetiku koja bi trebalo da privuče strance. To je neodgovorno. Beogradu hitno treba metro i novi autobusi u GSP-u!

  6. U Resavskoj,u delu između Nemanjine i Vojvode Milenka majstori iz Vodovoda su uspeli da probuše toplovodne cevi,potrajaće….

  7. Pisuci komentar Goranu, sam zaboravio sta sam hteo da napisem…U normalnim zemljama se radovi ( kad su ovakve saobracajnice u pitanju ) rade u tri smene bez prestanka da se sto pre zavrsi…..A Vesic, nam naprica sada kako ce da rade do 11 uvece….jer su do sad radili od 8-16….Bruka i sramota

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.