Nikodijević: Gradski prevoz od 8. maja samo za zaposlene

Ostavite komentar


  1. Pomoc od drzave, primoravanje na bacanje 3500rsd pride za svako zaposleno lice u Beogradu ako zeli nekako da stigne do posla a ne poseduje prevozno sredstvo. Bravo Vesici, bravo Vucici, bravo vlado rs.

    1. Pitam se kako ce da idu na posao oni koji rade posao kao ja sto sam dadilja i nemam dozvolu…. Ima dosta ljudi koji su ne prijavljeni na zalost i uglavnom ne svojom voljom…

  2. Madrid ima mnogo vise stanovnika, mnogo vise obolelih, mnogo vise umrlih, ali gradski prevoz ce raditi pojacano/nije ni bio potpuno ukinut/, maske i rukavice nisu obavezne, na najvecim stanicama nalazice se sredstva za dezinfekciju. takodje, neiskoriscene karte/uplate su priznate kao kredit za buduce voznje. bilo bi lepo da znamo kako funkcionise saobracaj u drugim normalnim gradovima

  3. Sta da rade nezaposleni , sta da rade penzioneri mladji od 65godins koji rade neprijavljeni, kko da se ode kod doktora, kako iz jsjinaca ili pinosave doci do pijsce.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.