Nikodijević: Otvorićemo koridorske linije kojima ćemo povezivati delove grada

Ostavite komentar


  1. Ne mogu ljudi za platicu na posao bez peripetija da stignu, a Sinisa Mali otisao u Budimpestu dok mi ne smemo ni u park ispred zgrade.

  2. Al’ će da bidne, jeeee. Npr. Batajnica-Vinča, Besni Fok-Sremčica, Veliko Selo-Petrovčić i eto, ceo Bg povezan … Ustvari dosta šale, ići ćemo metroom: Makiš-Karaburma, Ustanička-kakoonobi … pa karte su već prodavane i deljene u pretprodaji.

  3. Dabome koridorske linije… Pesacis par kilometara da dodjes do autobusa pa onda radis po novim smenama od 12 sati kao medicinski radnik sa bolesnim ljudima pa onda opet pesacis jos par kilometara do prevoza kako bi dosao kuci legnes spavas par sati pa sve ispocetka. A u medjuvremenu se bakces sa nalazenjem propusnica, gledas da se ne zarazis i da svojim voljenim ne doneses to isto kuci…

  4. Sve sve, ali čemu ovolike peripetije sa svakodnevnim „ausvajsom“, zar nije dovoljno sedmično važenje radnog naloga?

  5. Ali na dnevnom nivou?! Pa samo time da se bave pola dana! Vec vidim kolaps u najavi. Daj boze da daju i neku zastitu tim vozacima…

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 10

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.