Novi Beograd: Započeto rušenje bespravnog objekta u Bulevaru umetnosti

Ostavite komentar


  1. Ih, kada bi tako radli i na Rakovici,recimo! Gde god je bilo zelenih povrsina, „ORASAC“ ih je satro: u Skojevskom naselju,na Vidikovcu, Petlovom/ Juli- nom brdu,u Kraljiice Katarine (ali, to je vec Cukarica)… Samoposluge,stambene zgrade, hotel,restoran,parkinzi i prilazni putevi za goste, parkinzi i prilazni putevi za utovar/istovar te kosenje preostale trave sa obe strane prilaza kako bi se,indirektno, svadbarima, gostima hotela i ostalim stavilo do znanja da „gazda“ omogucava i dozvoljava korisnjenje /parkiranje na istoj.
    Istovremeno, brojne nezakonito izgradjene garaze u Skojevskom naselju su porusene ali su od daleko veceg broja preostalih „snalazljivi i umesni“ napravili nocne klubove, prodavnice, stanove…I nikom nista. A nekima …

    1. Мислим да неистинито и неправедно говорите о Орашцу. Поуздано знам да је власник пре више година одбио да да мито властима у Раковици да би подигао једну зграду, на углу Патријарха Јоаникија и Видиковачког венца, и није је ни подигао ту.
      Не знам тачно, али верујем да је пословао и градио у складу са законом када год је то могао.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.