Edukativna kulinarska radionica „C klub malih kuvara“, koja se održava svakog meseca u školi kuvanja „Il Primo“, prošlog vikenda okupila je novinare beogradskih redakcija koji su se sa svojom decom okušali u pripremi ukusnih i balansiranih obroka. Tokom dvočasovnog druženja sa profesionalnim kuvarom i nutricionistom, novinari i deca su pokazali umeće u pripremanju paste i karija sa smanjenom količinom soli, a saznali su i koji prirodni začini obogaćuju ukus, a mogu biti zamena za so.

                       P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }A:link { }

Nestlé je ovom prilikom predstavio novu dečiju supu „Sunđer Bob“ bogatog i umereno slanog ukusa, sa više seckanog povrća i 30 odsto manje soli u odnosu na druge C supe.

Naredna besplatna radionica „C Kluba malih kuvara“ će se održati 24.10.2015, u 12 časova, u školi Kuvanja “Il Primo”, Dinarska 8. Roditelji koji imaju decu uzrasta od 8 do 12 godina mogu da se prijave slanjem imejla na adresu [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari