Pod motom „Izaberi svoju binu” i ove godine Grad će ponuditi bogat program za proslavu Nove godine, a sugrađani i gosti glavnog grada moći će da uživaju i u programima pre i posle praznika. Prema rečima Draka Glavaša sve je spremno za dolazak Nove godine.

p { text-indent: 0.98in; margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Za sam doček Nove 2015. godine građani će moći da biraju između tri bine. Ispred Doma Narodne skupštine u 21.30 sati počinje program koji će trajati do tri sata po ponoći, u kome će učestvovati Nikola Rokvić, Emina Jahović, Vlado Georgiev i Mira Škorić, a na Trgu republike će se nalaziti „rok bina” sa programom koji počinje u 21 sat i traje do tri po ponoći, uz učešće grupa Balkanika, Alisa, Neverne bebe, Kraljevski apartman i Kikija Lesendrića. „Di-džej stejdž” biće postavljen na Studentskom trgu, ispred Filozofskog fakulteta, a od 21 sat do 3 sata posle ponoći publika će uživati uz Nemanju Vanovića, Nebojšu Vujoševića, Leu Dobričić, Marka Milosavljevića i Marka Nastića. Beograđanima i njihovim gostima, pod nazivom „Otmeno”, novogodišnji spektakl nudi i Sava centar. U njemu će učestvovati orkestar Kamerata serbika, kojim diriguje Bojan Suđić, a od ponoći nastupa orkestar Beogradski simfoničari sa dirigentom Vojkanom Borisavljevićem. Svi koncerti su besplatni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari