Pijace u Beogradu počinju da rade ipak od srede 22. aprila u 7 časova

Na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije usvojena odluka o novom radnom vremenu prodajnih objekata i zelenih pijaca na otvorenom na teritoriji Beograda

Ostavite komentar


  1. Sta ce biti sa pijacom Skadarlija, odnosno bajlonovom pijacom, koju se pre ,,pandemije,, koristili kao parking ? Takodje se pitam dali ce vlasnici nastaviti da setaju dzukele po pijacama, iako po zakonu to ne smeju ? Mozda su gradske vlasti dozvolile cuvarima pijace da naplacuju parking i setanje ljubimaca ? Ja ih licno vidjam na Bajlonovoj kako otvaraju kapije za automobile i najcesce ostavljaju otvorena da se ne zamaraju !

  2. U mnogim naseljima Srbije, pijace su vec otvorene prethodnih dana. Bez pijace, grad je kao mrtav. Pijaca je srce grada u kome se srecemo, merkamo, biramo, razmenjujemo novosti . . . U karantinu se cuvamo i pazimo, fiskultura u stanu svako jutro, ali i dobra hrana, sveze povrce i voce, med, limun . . . Otvaranje pijaca ce pomoci seoska domacinstva i malu privredu.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.