Počinje sezona kupanja na bazenima Košutnjak 1Foto: Zavod za sport i medicinu sporta

Otvoreno plivalište Zavoda za sport i medicinu sporta RS u petak danas 15. juna od 10 sati otpočinje sa radom.

Najveće plivalište u Srbiji otvara sezonu kupanja nedelju dana pre završetka školske godine. Kompleks plivališta Košutnjak ima pet bazena, ugostiteljske objekte kao i savremene prateće rekvizite čime je ostvaren pun komfor za boravak porodica sa malom decom, omladine, starijih lica.

Cenovnik usluga nije se menjao u odnosu na prošlu godinu. Dnevna ulaznica je 250 dinara, poludnevna karta (od 15 sati) iznosi 180, a za dete do 7 godina starosti ulaz je 100 dinara. Deca do 3 godine ne plaćaju kartu, a sredom, uz đačku knjižicu, osnovci i srednjoškolci imaju slobodan ulaz. Školarci do 12 godina starosti na plivalište mogu ući u prisustvu roditelja ili punoletnog lica, navodi se u saopštenju Zavoda za sport i medicinu sporta.

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Grada Beograda, u vreme letnjeg raspusta organizuje besplatnu školu plivanja koja će biti podeljena na dva kursa, od 25. Juna do 27. Jula i od 30. jula do 31. avgusta.

Rekreacija za đake osnovnih i srednjih škola odvijaće se radnim danima od 8 do 10 ujutru, a škole plivanja će voditi pedagozi fizičke kulture vodeće ustanove sporta. Radno vreme bazena je od 10 do 19 sati svakog dana, s tim da je posetiocima dostupna i teretana, stacionirana u okviru plivačkog kompleksa Košutnjak.

U radno vreme bazena dežura medicinska služba Zavoda za sport i medicinu sporta RS, kao i službeno lice MUP Čukarice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari