Počinju radovi na Trgu republike

Ostavite komentar


  1. Samo zlonamernici mogu reci nesto lose..vala ljudi nikad vise se nije radilo po Bg-u nego sada, super je svako uredjenje

    1. I zaduzenje je skoro duplo vece, a Beograd sve prljaviji, kontejneri se osecajuu i u centru grada, o periferiji da ne pricamo. Mogli su bar korpe za smece da promene.

      1. Kad je neko nakrivo nasađen ne pomaže ništa.Pa zar je vlast kriva što građani bacaju smeće u kontejnere?

  2. radi se i gradi vise nego ikad, samo onaj ko ne radi nista, ima vremena da kritikuje

  3. Beograd se razvija i rekonstruise, kako bi odgovorio modernim izazovima sadasnjice, ali i sacuvao svoje poreklo!

  4. Botovi se baš razmahali 🙂
    420 dana? Da neće i sve zgrade da povovo prezidaju kad im treba toliko vremena? Jedva čekam da vidim kakvo če sad osvetljenje izmisliti…

  5. Srbijom i Beogradom vladaju bubašvabe! Zbog sistematskog uništavanja Beograda (a i Srbije) idiotskim „projektima u kojima su primarne provizije i pranje novca a ne društverni i javni interesi građana, sve te bubašvabe uskoro će odgovarati.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.