Pokrenuta onlajn peticija za ponovno uspostavljanje linije 28

Ostavite komentar


    1. Već postoji i ostaće trolejbuski žičani put, jer je neophodan za trolebujske linije br.40 i 41. Dakle nema dodatnih troškova. Trolejbusi ne doprinose zagađenju vazduha već njegovom smanjenju, jer će se koristiti manje privatnih vozila za ovu relaciju, trolebuski saobraćaj je jeftiniji od ostalih transportnih sredstava, a oni ukidaju postojeću izgrađenu liniju!? Nečuveno glupa odluka vlasti!

  1. Trolu 28 treba vratiti jer povezuje građane Zvedare sa centrom. Ima dosta građana iz centra koji rade na Zvezdari, koji dolaze do Gradske bolnice zbog lečenja a neki zbog posla. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je tako spojen Studenski trg i nekoliko fakulteta sa studenskim domovima. Trola je ekološko prevozno sredstvo i veoma je prijatno voziti se. O postojanju linije 28 odlučili su pojedinci koji nisu koristili ovu liniju, jer da su je koristili bile bi im jasne prednosti iste

  2. Ja ovu liniju koristim od kada je uvedena. Šta tu nevalja? Totalna greška i sramota ove vlasti. Kome smeta nešto što toliko traje. Zgranut sam. Da se odmah uspostavi trolejbuska linija br. 28 Zvezdara- Studenski trg.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.