Radojičić: Beograđani se ponašaju odgovorno, zato je mali procenat zaraženih i preminulih

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek deluje pristojno i razumno. Valjda je zato i potisnut iz javnosti od strane stranackih kolega.

  2. Svi acini doktori:Slončar,Rado-ič,Nerastović.Dilajla,mali Bugarin…

  3. Ooooo, vidi ko nam do’šo!!! Ptičičić. Pa šta nam rade vrapci ovih dana?

  4. A, sad se Beograđani naprasno „ponašaju odgovorno“?! Otkud sad to?!!
    Na koga se onda protekla dva meseca odnosila ona silna dreka i histerisanje, od Vučića i Brnabićke, do onolikih botova po portalima, kako su Beograđani (i Srbi generalno) obična stoka koja je potpuno neodgovorna, nerazumna i nedisciplinovana?
    Šta je, sad više nema dreke o neodgovornom šetanju po parkovima i kejovima, i roštiljanjem u Košutnjaku?
    A donedavno smo bili toliko neodgovorna, nerazumna i nedisciplinovana stoka, da je čak i trojac Kon-Kisić i onaj kako-se-već-zvaše razbarušeni morao da uprizori onaj mali, ali vrlo uvredljivi performans sa napuštanjem KZN jer moš’ misliti, oni „sad moraju da idu da spasavaju živote“ nas neodgovornih i nedisciplinovanih?!
    Da li ste za (ne)odgovorno ponašanje Beograđana lagali onda, ili lažete sada? Ili i onda i sada?

  5. Beogradjani se NE ponašaju odgovorno, a nadležne institucije su krajnje neodgovorne. Istovremeno su gradske vlasti pune samohvale. Kafane i kafići su prepuni, nema distance, nema maski, nema dezinfikovanja prilikom ulaska u lokal, u pojedinim objektima su toaleti u sramno prljavom stanju. Policije i insapekcija nigde nema! Verujem da će pandemija ponovo buknuti sa daleko dramatičnijim posledicama. Ali, ovo je trebalo zubog predizborne kampanje vladajućeg režima, tu žrtve nisu bitne.

  6. Dok su tvoj AV & partijski doktori i krizni štab urlali na nas mi smo se ponašali više nego odgovorno.To urlanje bilo je potpuno neprimereno.Vaše ponašanje kao i bulumente političara vladajuće klike je širilo paniku, nervozu i često je bilo kontradiktorno. Onda odjednom švedski model.I da pojasnimo beograđani slabo nose maske jer očigledno da se svima sve zgadilo.Naravno da to nije dobro.Ali narodu je muka od svih vas.7 dana ste najavljivali mere za GSP BGD.I onda AV (predsednik Srbije!!!!) u četvrtak promeni vam odluku.Čega si ti gradonačelnik kad ti AV donosi odluke o prevozu? Čoveče daj ostavku, ti si samo pion u ovom cirkusu…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.