Radojičić: Čistimo grafite sa fasada, njihovo ispisivanje je kažnjivo

Ostavite komentar


  1. A zalepljene reklame na stubovima semafora i banderama?Na svakoj od njih ima tel. broj, nije teško ih pronaći i u početku ih terati da ih sami skidaju, a ako neće, primenjivati zakon.Ne verujem da bilo gde piše da je lepljenje oglasa dozvoljeno na semaforima i banderama.

  2. Jedino sto nije rekao je da skidanje grafita placaju stanari.
    Kao da su stanari pisali po sopstvenoj kuci grafite.
    Takodje, grafiti su deo celog sveta, moze da ih skida vecno, osvanu ujutru.
    Ne razume dr. vrabac cega je gradonacelnik.

  3. Mnogo opasnije su same fasade koje preko 50 godina niko nije popravljao, padaju na gradjane koji od udaraca gube zdravlje i živote !!

    Oluci koji se takodje ne popravljaju doprinose dodatnom oštećenju fasada a Infostan (koji su gradjani inače dužni redovno da plaćaju) ih ne popravlja.

    To su zbog bezbednosti najvažniji prioriteti ali poenta je da gradjani uopšte nisu bitni već isključivo i samo grafiti koji su nebitni (mada su neki, mora se priznati) zaista uvredljivi .

Ostavite komentar


Beograd

gradski prevoz u beogradu, tramvaj

Izmene na linijama tramvaja od 25. do 27. maja

Od subote, 25. maja, od 1 sat do 27. maja, do 3.30, prilikom pregleda i popravke elemenata tramvajske pruge u zoni raskrsnice Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta, biće promenjen rad tramvajskih linija 7, 9, 11 i 13, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.