Radovi na izgradnji Tiršova 2 na proleće 2020.

Ostavite komentar


  1. Biće to izgleda mrtva trka šta će pre početi da se gradi metro, ili Tiršova 2, a od pre par dana iz predsednikovih usta je najavljena izgradnja nacionalnog stadiona i još 5-6 u svakom većem gradu. Što bi rekao Sreta Numera iz Nušićevog dela Narodni poslanik:“ Obećavaj, mili rode obećanje ništa ne košta“.

  2. Sadasnje rukovodstvo Beograda na celu sa Radojcicem razvija i gradi Beograd na pravi moguci nacin

  3. Sjajna je vest da se ulaze i u zdravstvene ustanove napokon! To bi donekle trebalo da unapredi i ceo zdravstveni sistem, da smanji guzve i cekanja na termine kod lekara

  4. Lepe vesti za bolesnu decu i mogucnost lecenja sve dece bez obzira na materijalnu situaciju njihovih roditelja.

  5. Tirsava 2 je od velikog znacaja za Srbiju i Srpski narod,u daljoj buducnosti cemo dobiti ne samo savremenu deciju bolnicu vec i unaprediti i olaksati nasoj deci da ne moraju ici u inostranstvu da se lece!

  6. Ovo je jedan od najbitnihij projekata za Sve u Srbiji,jer ne samo da se omogucava bolja nega nasoj deci,vec nece morati da idu u inostranstvo da bi se lecili !

  7. Vlada Srbije vodi odgovornu politiku tako da svakodnevno pokazuje da od brige o deci i nastojanja da se njima omoguce najbolji uslovi lecenja i kvalitet podigne na najvisi nivo, ne postoji nista vaznije niti primarnije, nego obezbediti deci sto kvalitetnije da rastu.

  8. Dobro je da se vlast i ovoga setila i da neko konačno počne da pravi listu stvarnih proriteta, jer je to nešto što treba da bude na prvom mestu, ako naša deca to nisu onda ništa i ne treba drugo da nam bude bitno. Još jednom kapa dole za vlast koja nije dugo tu, a radila je, radi i radiće mnogo više nego sve vlasti zajedno u prethodnih najmanje 30 godina. Svaka čast zaista.

  9. Kada vlast kaže: „Izgradićemo stadione!“, neki se pitaju: „Zašto stadione, zašto ne bolnice?“.
    Kada vlast kaže: „Izgradićemo bolnice!“, neki se pitaju: „Zašto bolnice, zašto ne kanalizaciju?“.
    Neki, očigledno, ničim nisu zadovoljni, a prvenstveno nisu zadovoljni sobom.

  10. On je za RTS rekao da će bolnica biti površine 30.000 kvadratnih metara i da će se nalaziti u blizini Porodilišta u Višegradskoj, kao i da se projekat realizuje u saradnji sa Centralnom evropskom bankom, prenosi Beoinfo.

  11. U zgradi poliklinike KCS rade samo nivo -2,-1,prizemlje, prvi i drugi sprat, a ostali spratovi su prazni, tako da ogroman prostor bukvalno zvrji prazan. Kada je građena zgrada poliklinike, plan je bio da se sve klinike KCS-a prebace u jednu zgradu, ali do toga nije došlo ni danas, iako je prošlo više od 30 godina. Da li je potrebno graditi nove kapacitete kada ni postojeći nisu popunjeni?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.