Šapić izabran za gradonačelnika Beograda, obećava pomoć oko „lažnih doktorata“

Ostavite komentar

  1. Svaki put kad se vi okomite na investitore, i kada „prizivate“ zaštitu vazduha, vode i zemlje, bar 100 novih glasača u Srbiji se zakune da nikada neće glasati za opoziciju.

  2. samo jedan novi ( stari) lutak. Ali sigurno će „zaustaviti“ divlju i bespravnu gradnju?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ništa dobro, od njega, ne očekovati! Kada je završio, sa sjajnom sportskom karijerom, prvo, po čemu, smo za njega čuli, bilo je da je napao medicinsku sestru, u Tiršovoj – dečijoj klinici.Zar nam tekav, violentan, gtadinačelnik treba??? Šta će biti , sa nama kada se bude, još osilio, zbog, sada, malo više, od 3 grama vlasti???

  4. Ova izjava Šapića me potseća na onu narodnu priču o lopovu koji je opljačkao jednog trgovca i bežeći ulicama se na sav glas dere da zbuni poteru „ljudi držte LOPOVA“! Tako i Šapić -čovek sa sumnjivim doktoratom dovikuje narodu nešto slično!

Ostavite komentar

Beograd

Naslovna strana

27. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.