Izmene u javnom prevozu zbog otvaranja Savskog trga 1Foto: Aleksandar Roknić

Za vreme svečanog otvaranja spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu biće promena u radu linija javnog prevoza u utorak od 17 do 24 sata i u sredu od 17 do 22 sata, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tramvajske linije 7, 9 i 12 se ukidaju, a pojačavaju se linije 6 i 11L.

Od Omladinskog stadiona do Banjica uspostavlja se tramvajska linija 9L, dok će tramvajske linije 6 i 14, kao i linije 11L i 13 raditi na svojim trasama bez izmena.

Autobuske linije 3A, 51, 511, 601, u oba smera, ići će trasom: Savska – Nikolaja Kravcova – Bulevar Vudroa Vilsona – terminus „Beograd na vodi”.

Vozila na liniji 36 ići će u oba smera trasom: Nemanjina – Kneza Miloša – Bulevar vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.

Na linijama 52, 53, 56 i 56L vozila će se kretati trasom: Savska – Nikolaja Kravcova – Bulevar Vudroa Vilsona – Zemunski put – Karađorđeva – Crnogorska – Jug Bogdanova – Zeleni venac.

Vozila sa linija 78 i 83 ići će trasom u oba smera: Trg Slavija – Nemanjina – Kneza Miloša – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Terazijski tunel – Brankova – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari