Seli se Beogradski Zoo vrt, Šapić sutra o novoj lokaciji

Ostavite komentar


  1. Stigla naredba od Vučiča: za Novaka Đokovića obezbediti prostor za veliki sportski centar sa teniskim terenima na Kalemegdanu.

  2. izmestice Zoo vrt ali ne zbog dobrobiti zivotinja vec zbog atraktivne lokacije za gradnju.

  3. OK da ide stala sa zivotinjama,ali ostavite Kalemegdan od zidanja.Samo spomenik istorije da ostane.

  4. Životinje će dobiti veći, udobniji i primereniji prostor, a na Kalemegdanu se dobija veliki i vrlo atraktivan plac za nove objekte.

  5. I poslednjem ludaku u Marinkovoj bari jasno je da sele Zoo vrt zbog zidanja. Ako Beogradjani to dopuste onda ništa, zidaj.

  6. Briga o zivotinjama ?
    Strasna lokacija !
    Sta je tu planirano ?
    Plan ce sve pojasniti .

  7. Bravo, šta će nam životinje u centru grada. Treba sazidati novi tržni centar, a može i još jedna kula (bliznjakinja). I stari most da srušite! Ne bi bilo loše i da ceo Kalemegdan srušite i napravite lepši NAPREDNIJI i bolji! Ludaci…

  8. nekome to ide u korist, ništa ne fali sadašnjoj lokaciji, dokle više to bahaćenje

  9. Konačno da se izmesti i naprave pristojno okruženje za životinje. Bilo mi je žao, bez obzira koliko su se ljudi trudili kada vidite sve te životinje u ovakvim uslovima.

  10. I ranije je bilo price o tome ali ja licno nisam za to…..mislim da mu je bas na Kalemegdanu mesto

  11. Treba da se organizujemo i popišemo životinje, pošto će pola da ih pokredu kad ih preseljavaju.

  12. Sta je prioritet rusenje mosta ,premestanje zol vrta nac, stadion a mi bez kanalizacije pa da li je Sapic normalan

  13. Ostavite nam zoo vrt tu gde jeste!
    To je Beograd,nemorate nam sve pomeriti !!!!Mislim da se mnogi slazu oko ovoga

  14. Ma kakvo premestanje na Ada Huja, bolje u Veliku Mostanicu. Iovako niko ne zna gde je i ne ume da pronadje žel.stanicu…neka bude tako i sa zoo vrtom.

  15. Poenta je prirodna lokacija, životinje na Kalemegdan je psiho stanje, monoto, između cigli kula. Monotono šetanje životinja. Prirodno je bitno. Zamislite.

  16. Setite se tragicne sudbine junaka u pesmi „Zidanje Skadra“. Sta je najtragicnijrle, sta nam to narodni pevac porucije?

  17. I zašto opet napadate Noleta? Da li imate neku 100% sigurnu informaciju da će baš njegova porodica da diže na tom mestu objekte?

  18. Ima li kraja glupostima vasim? Kidate nesto neraskidivo i koja ce to biti bolja pozicija?

  19. Ada Ciganlija ima vec svoje sadrzaje i daleko je od nekog nivoa koji zasluzujemo kada se radi o infrastrukturi, pratecim objektima cistoci i higijeni. Koji su razlozi za izmestanje Zoo vrta, to neznam ali Ada nije novo mesto za takav sadrzaj. Ima toliko drugih mesta za izmestanje ako je isto neophodno i opravdano. Stavljanje pred svrsen cin nije postovanje gradjana i vrsenje vlasti. Smatram da bi to bilo potpuno nerazumno kao odluka a sramotno zbog neuvazavanja gradjana.

  20. Mislim da premeštanje ZOO nije najveći problem….problem je zašto se divlje životinje drže u kavezima?????

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.