SPC: Imamo sve dozvole za crkvu u Stepi

Ostavite komentar


  1. Zasto ne kazete da ste oteli parcelu na kojoj je bio predvidjen DOM ZDRAVLJA. Stanari nemaju gde da se lece ali zato ce imati gde da se mole!! Sramota za drzavu! Sramota za SPC!! NECU CRKVU! HOCU DOM ZDRAVLJA KOJI SMO KROZ CENU KVADRATA PLATILI!!!!

  2. Gde je ta vecina? Ko ce normalan da pristane na crkvu umesto doma zdravlja? Zasto obmanjujete javnost?

  3. Koja je to ogromna vecina stanara koja je to trazila. Gde su to oni trazili. Dokazite nam. Sramota. Nema doma zdravlja koji su nam obecali od 1800m2. Pa lepo, jos samo groblje uz crkvu da posade i to je to. Ma tuzicemo se mi, obmana je obmana

  4. Da nastavim, desetine zahteva impliciraju da je manje od 100 zahteva bilo od 4600 porodica, tj 10.000 ljudi. To je 1% stanovnika. To je ta ogromna vecina. Dakle ili ste slagali da je vecina ili da je bilo 10 zahteva. Bilo kako bilo to je laz. Tako se ne gradi crkva.

  5. Gde se to salju zahtevi? Evo ja saljem jedan da mi se izgradi sve sto mi je prikazano kada sam kupovao stan od Gradjevinske Direkcije SRBIJE. Gde je moj dom zdravlja, trzni centar, jos jedan vrtic, jos jedna skola, pijac? Gde je to meni? Evo ja sad saljem zahtev da mi se to izgradi.

  6. Грађани Степе, уместо да се буне против државе/власти што им није обезбедила оно што су уговорили с њом, окренули се против Цркве која нема ништа с тим. Као да је тамо мало простора за све што треба. Што се не буне што Град не направи пристојну улицу до Ул. Војводе Степе и до Булевара? То им не смета, а смета им црква … Чудан је тај народ …

    1. Jesi li ti svestan sta pricas? Mi se u Stepi borimo protiv obmane. Pri kupovini prikazali nam jedno, posle nam prave drugo. Shvatas li ti covece da ako na ovako velikom prostoru to prodje, nad 10.000 stanovnika, da si ti isto tako ugrozen kao i mi. Negde to mora da se prekine. Kako uppste mozes ovakve stvari da pricas? Pa el ti mislis da ja ovo radim sto sam poludeo? Pa ja cu da placam ovo sto nisam kupio jos 20g, ali vazno da ti napises bilo sta.

    2. Netacno! Crkva se gradi na parceli originalno predvidjenoj za dom zdravlja. Na taj nacin drzava zeli da zaobidje obaveze tako sto ubacuje objekat koji izaziva razdor… Nece da moze

  7. Ma neka prave i crkvu/e po neprodatim lokalima …do mile volje.
    I priloge ćemo da skupljamo .

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.