SZS: Ponudićemo građanima treću opciju rekonstrukcije Starog savskog mosta

Ostavite komentar


  1. Bastać, a kako bi bilo da prvo podneseš ostavku zbog laži i korupcije ? Da objasniš onima koji su ti nekada verovali naivno da si pošten da li se izvinjavaš što si načinio carinski prekršaj, što si lagao javnost da nisi znao propise, što si lagao da je novac za „bolesnog“ prijatelja, ili što si javno rekao da bi ponovio isti zakonom kažnjiv prekršaj ?
    Bastać, nisi nikada imao harizmu za političara, samo umeš da praviš cirkuse po ulicama sa svojom plaćenom družinom. A sada si dokazao da nisi pametan i da si bahat, i da ne želiš da poštuješ zakone, jer ti smatraš da tako treba (jer je neko navodno bolestan).
    Sada lepo da dokažeš odakle ti toliki novac ? Ako si ga zaradio i držao u nekoj stranoj banci kao gradjanin Srbije koji nema zaposlenje u inostanstvu, po zakonu si opet u prekršaju.
    Ako je novac tvoj, a nisi ga prijavio, opet si u prekršaju jer kao funkcioner si dužan da prijaviš sve prihode.
    Ako ti je neko dao da „samo preneseš preko granice“ ZAŠTO to radite ilegalno i u kešu ? Niste čuli za e-banking, Western Union i slično, za minut uz malu proviziju novac bi bio na računu tvog „bolesnog“ prijatelja.
    Ali ja ipak mislim da ti nisi baš toliko glup. Da si ti samo član Službe koji kao i svi u „opoziciji“ rade za istu, i pljačaju državu i reketiraju ostale zajedno sa diktatorima koji su trenutno na vlasti. Političar = mafija.
    Gospodin Djilas, da li ćeš sada kao poznati borac za pravdu i poštovanje zakona smeniti neobaveštenog i bahatog Bastaća i tako barem pokušati da stvorite privid da ste malo drugačiji od ovih drugih kriminalaca na vlasti ?

    1. A da krenes sa pitanjima Branku Stefanovicu za 300.00eur. Takodje mozes i Vulina da pitas od tetkinish 200.000eur. Inace ima jos mnogo SNS funkcionera sa vrlo problematicnim kapitalom mnogo vecim od 10.000eur.

    2. Apsolutno NISI upravu! Nije duzan da ga prijavi! Cak i da je bio duzan, radi se o svoti od 3.700 evra. Obavezu prijave prilikom ulaskua u zemlju imaju ona lica koji tu svotu /prijavljenu/ zele posle nekog vremena da iznesu. Kada izlazis imas pravo na 5.000 a ako imas vise DUZAN si da prijavis. Citaj carinske propise.

  2. Stari Savski most treba da ostane na mestu gde se i sad nalazi,kad nije srusen od sttrane Nemaca kad su se povlacili,bezali ,spasio ga jedan ucitelj Zaric, pa i njemu u cast most treba da ostane gde je i eventualno da bude pesacko biciklisticki most.

  3. Jedina ispravna opcija- rekonstrukcija.
    Najjeftinija i najprakticnija jer nam nedostaju mostovi.

    1. žao nam je, fali nam da zaokružimo neki projekat cifra od par desetina miliona evrića, ništa od rekonstrukcije. Znam da je to najbolje i najjeftinije, ali zaokruženje je ipak najbitnije

  4. Pretpostavljam da je miran i demokratski sazivot starog i buduceg novog mosta na istom mestu… Sinergija dva mosta i sl.

  5. Pre 10 dana napisao sam da bi po ugledu na Brankov most kome je 70tih dodata druga polovina trebalo uraditi i sa ovim mostom.
    Bastac cita komentare.

  6. Bravo za gospodina Marka Bastaca, borca protiv SNS korumpiranih politicara, likova ciji je sledeci cilj rusenje mostova, prvo mosta gospodina ucitelja Zaric Miladina, pa ostalih. Dole SNS korumpirani unistitelji Beograda.

  7. Most ce biti srusen i, najverovatnije, istopljen. Na njegovom mestu, odnosno malo pomeren, nici ce lepsi i stariji most. A to zadovoljstvo ce nam priustiti Vesic jer voli Beograd. Cena? Prava sitnica!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.