Turnir u mini-golfu na Adi Ciganliji 12. i 13. septembra 1Foto: Dušan Milojević

Ovog vikenda na Adi Ciganliji se održava drugi po redu turnir u mini-golfu „Belgrade Mini Open“ u okviru „Beogradskih letnjih vibracija“.

Kako najavljuju organizatori, na obnovljenim terenima za mini-golf 12. i 13. septembra, osim takmičara, sve posetioce očekuje zabava tokom celog dana, a takmičenja počinju u 16 časova.

„Na turniru će se poštovati sve mere zdravstvene bezbednosti, tako da su u skladu sa tim i doneta pravila takmičenja. Ekipe se mogu prijaviti od danas putem sajta www.minigolfada.com, a maksimalan broj ekipa je 20, tako da će se 10 ekipa takmičiti 12. septembra, a drugih 10 narednog dana. Svaka ekipa će biti sastavljena od dva člana. Ne postoji ogranjičenje u godinama, ali deca mlađa od 10 godina moraju igrati u pratnji roditelja. Kotizacija za učešće se plaća 400 dinara po ekipi, koliko inače i košta igranje mini-golfa za dve osobe“, navode u saopštenju.

Mini-golf ima 18 staza, na kojima lopticu treba ubaciti u rupe iz što manje pokušaja. Ekipa čiji članovi budu imali najmanji zbir poena je pobednik, a prve tri ekipe dobijaju novčane nagrade od 2.000 do 8.000 dinara, kao i „zlatne kartice“ koje omogućavaju besplatno igranje mini-golfa za tri igrača tokom narednih godinu dana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari