U Beograd stiglo 30 budućih vozača GSP-a iz Šri Lanke

Ostavite komentar


  1. bili su mi nedavno gosti iz Zagreba i Maribora. Uplasili su se od izgleda novih gradjana beograda i njihovim brojem.

  2. Razmišljajući o povratku u Srbiju odem u Milšped na razgovor pre cca 2 godine.Nude : vožnja po Srbiji ravoz,šleper E kategorija,subota radna ,i radnim danima se prespava u kamionu-plata 40 000 dinara.Sretno Srbijo sa Šri Lankom,će bude u ko to tamo peva….

  3. Putnicima u autobusima GSB neka je Bog u pomoći.
    Ovoj upropašenoj državi, razorenom Beogradu i uništenom narodu teško, međutim, da iko više može da pomogne.

  4. Jadni su vam komentari.Dano,velike metropole se neplaše izgleda novih građana,jedan London,Berlin,Minhen,Beć,RIM,Beograd……Za goste iz Zagreba,Maribora nije ni čudo.

  5. imati mogucnost da se upoznaju ovi ljudi mogu samo reci nek nam je Bog u pomoci
    jako su nadobudni,puni sebe,svi imaju velike skole,ali eto i to rade…i jako su ljigavi…..
    a drugo sto ja moram u svojoj drzavi gde se govori SRPSKI jezik da ucim njihov????? i gastarbajteri nauce jezik zemlje u koju su otisli!!!!!

  6. Da bi poceo u Srbiji da vozis kao profesionalni vozac treba vise od 2000e. Ko to njima placa. Zar sa tim novcem ne mogu da se povecaju plate dimacim vozacima? Ili su oni mozda izuzeti i imaju neke beneficije u odnosu na nase vozace?

  7. Zar naležnima nije poznata činjenica da su vozači iz tog dela sveta jako opasni, ne haju mnogo za saobraćajne propise i ograničenje brzine, a posebno ne u pogledu preticanja ispred krivina.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.