U Beogradu se zabranjuje roštiljanje na terasama stambenih zgrada

Ostavite komentar


  1. Pa veći smrad proizvode Vesićeve deponije. Zatim imamo i pekare u centru koje sagorevaju nepoznate materijala, pa već u 22h morate da zatvarate prozore na 36 stepeni…. e sad malo roštilja je najveći problrm? Nikad nisu imali osećaj za prioritete !!

  2. Požurite u prodavnice dok ne poskupe električni roštilji. Kupiće ih verovatno i oni koji nisu imali nikakav. ZINAT.

  3. A hoće onda da zabrane i upotrebu kamina u stanovima, jer i to je na čvrsto gorivo (sem alkohilnih, ali i oni imaju otvoreni plamen) i razvija mnogo veći plamen nego roštilj?

  4. Za ne mate sta drugo da pisete, pa ko jos rostilja na tarasi kada ima elektricni gril

  5. Vazno je da su bazeni na terasi dozvoljeni. Jos ako istreses vodu komsijama na glavu cinis im uslugu jer preventivno delujes protiv pozara. Moglo bi se recivda je to neka vrsta protivpozarne zastite.

  6. „glasati za odluku kojom se zabranjuje korišćenje ćumura i otvorenog plamena u stambenim zgradama“
    – Odluka je ispravna samo ako se „otvoreni plamen“ koristi za grejanje (ljudi ili prostorije) ili za pripremanje hrane.
    – Postoje odredjeni radovi na instalacijama (grejnim ili vodovodnim) u zgradi u koji se vrše aparatima za zavarivanje koji takodje rade sa „otvorenim plamenom“.

  7. A šta sa onim kebab prodavnicama ili kioscima gde se prodaje ukvareno meso sa roštilja gde se svake godine otruju stotine beogradjana? Oni će i dalje raditi i zasmrdjivati čitave kvartove. Beograd je postao kasaba sa odvratnim mirisima kebaba i trulog mesa. Lečenje od trovanja plaća država a ulični kiosci pljeskavica zgrću pare. Sramota

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.