U parku kod Mitićeve rupe organizovano čišćenje, prekrečen mural sa natpisom „Kad se vojska na Kosovo vrati“

Ostavite komentar


  1. Treba prekreciti sve natpisem i nepotrebne murale, samo ostaviti murale nasih poznatih glumaca i sportista

  2. Danas Kosovo, sutra Preševska dolina, prekosutra Sandžak, nakosutra Vojvodina i tako sve dok ne stanemo pod jednu šljivu na brdu Ljubiću jer mi Srbi nismo izgleda ljudi i nemamo pravo ko i drugi. Samo Albanci, izmišljeni Bošnjaci i Hrvati imaju prava.

  3. Niste bili tolko brzi kad je crkva oskrnavljena u kg.Bolje da idete da radite nesto ne tu da izigravate koje kakvu sektu

  4. Srbija je porobljena zemlja u kojoj si najomraženiji ako si Srbin.Nevladin sektor će nas sve jednog dana pod kreč.

  5. Bravo momci, treba da nosite keče i odselite na Kosovo među svoje jer ste pokazali ko ste i šta ste. Još jednom BRAVO!

  6. Sram ih bilo,toliko je nasih policajaca i vojnika dalo zivot a balavci placeni od strane zapada hoce to da obrisu,e nece moci!

  7. Krokodilska prozapadna posla jesu li oni cistili prostor ili su dosli da krece fasadu, treba ih kazniti zna se koji im je zadatak da podsticu mrznju medju narodom. Dao bi ja njima cetkicu za zube pa da ociste ceo plocnik na tom prostoru.

  8. Šta je sa aidom ćorović(namerno malim slovima).Molim ove iz ambasada da joj malo uplate na račun,da se i ona malo aktivira.

  9. Trebala je policija pre puno godina da spreci pisanje, crtanje i svrljanje po zgradama Beograda. Nazalost, sve vlasti su to tolerisale. Nece biti para da se hiljade i hiljade zgrada vrate u red. Sada je Beograd sareno ruglo.

  10. Pravo pitanje za vlast u Beogradu je: Da li hocemo cist i uredan grad ili cirkus od sarenila?

  11. „Обилићу, змају огњевити,
    ко те гледа блијеште му очи
    свагда ће те светковат јунаци.” „Боже мили, лијепа јунака!“

    „Шћери моје, лијепе ђевојке!
    Ово није бугарско чобанче,
    Већ је ово јуначко кољено!“

  12. Koja dokonost!! Cisti placenici. Ne razumem sta im smeta natpis. Pa gde da se vrati?!?!?!

  13. Nije mi jasno koju funkciju naša policija ima. Zašto ih nisu sprečili i priveli?

  14. Дошли да „уређују“ парк а циљ је једини био да окрече графит. И шта сад, јел боље и здравије живимо? Увек сам се питао од чега ови из разноразних организација живе кад знамо да не раде у фабрикама?!

  15. Čitam vesti i pitam se, da li se ovo dešava u Srbiji?
    Pa da li je ovo moguće? Srbijo sram te bilo, dokle smo stigli.

  16. Jedno pitanje za nacionaliste. Kad vas rusi plaćaju, da li keš dobijate u rubljama ili u dolarima?

  17. Čim se u glavnom Srbskim gradu skrnavi srpstvo,slobodno može doći do gašenja svetla,spuštanje zavese…itd…zbogom Srbijo.

  18. Da li ima neki Albanac da prekreci UCK i popravi nase polomljene nadgrobne spomenike na Kosovu?Nemamo mi ponosa i treba da nas sutaju svi.

  19. Šta je sa grafitima delija u južnom bulevaru? Hoće li i tamo policija da izađe na teren, posebno kod privatnih kuća koje su uništene? Ili će ostati nedostupna kao do sada na sve pozive građana da ih odbrane od narkomana koji čuvaju te sporne grafite? Šta kaže država jel crvena zvezda jača od nje?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.