U prigradskim opštinama od sada plaćanje komunalija preko „Infostana“

Ostavite komentar


  1. Slobino maslo! Opstine Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot i Surčin su „prigradske“ koliko sam ja kraljica. To su gradici pripojeni Beogradu samo sa jednim jedinim ciljem – IZBORIMA! Vratite im autonomiju i pustite da Beograd bude Beograd, da o Mladenovcu brinu Mladenovcani, a ne Vesic!

  2. sve usluge komunalnog sistema odnosenje smeca, zelenilo, osvetljenje i slicno ce se za koji mesec dodeliti kroz namestene tender javno privatnog partnerstva u vangradskim opstinama jer odrzavanje komunalnih sistema nije u funkciji a sam grad nije sposoban u prevodu sprema se organizovana pljacka BEOGRADA.

  3. Firme koje ce prati novac su vec osnovane za izmisljen posao javno privatnog partnerstva koje je vesic davno podelio svojim igracima – kao primer NST ESCO iz Južni Bulevar 120 a istovremeno vlasnik In Primis- udara reket po Beogradu kome ce da progura kombinaciju za JPP.

  4. Opste je poznata cinjeica da suprug nacelnice gradske uprave Beograd S. Pantelic koji zastupa privredna drustva odnosno klijente cija imena zbog klauzule o tajnosti nije moguce javno navesti treba da zna koje su to firmice spremne za JPP a finansijeri su sns (svedok saradnik pomocnik gradonacelnika Aleksandar Petrovic alijas Aca Taxi) – ISPITAJ I OBAJVI. Pozdrav za redakciju DANAS.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.