Ulice oko Skupštine bez saobraćaja zbog skupa u kampanji Budućnost Srbije

Ostavite komentar


  1. Šta će da slave (toliki pevači) na tom mitingu vlasti? Evo samo naslova od „18.04.2019: „UŽASNA NESREĆA U BORU Kamion pregazio tinejdžera na pešačkom prelazu“! „HAOS U GIMNAZIJI ZBOG OCENA IZ FIZIKE Đaci se bunili zbog rezultata pismenog, profesor ošamario DVE UČENICE, a onda je nastao OPŠTI METEŽ“! „MASKIRALI SE, PONELI PIŠTOLJE I UPALI NA ČAS Dvojica tinejdžera napravila haos u Ekonomskoj školi“! „PIJANI VOZAČ POKOSIO RADNIKA Stravičan udes na auto-putu kod Autokomande“…. Zombilen se razgoropadio….

    1. Tolki pevači su se okupili da bi upriličili prigodan kulturno umetnički program,a i možda su gospoda samo simpatizeri vlasti. Bilo kako bilo,ne bi trebalo ništa da vas(1 do 5morona)uzbuđuje,kao ni naslovi od 18.04.2019.,jer za to postoje nadležni organi koji to rešavaju i drže sve pod kontrolom. Eto, sada si upoznata i možeš mirno da dođeš do skupštine u 18h.

    2. Izbor govornika fantastican,svaka cast na podeli. Nema ni profesora,ni novinara,ni pisaca,ni glumaca….samo vec dobro poznate marionete setajuceg pozorista AV. Posto nemaju sta novo i pametno reci ,pruzice ucenjenom narodu hleba i igara. Stop diktaturi !

    3. Zaboravi si da napomenes da je juce ujutru bio i mraz zbog prokletog Vucica,a samo sto mi je procvetalo voce.Samo Vucica da skinemo onda leti nece biti vrucine, zimi nece biti hladno itd…

    1. Ja se ne pitam od ko finansira proteste svake subote,jer to cela Srbija zna za tajkune i lopove,a lideri protesta udaraju,tuku,biju i nasrću na žene,komunalne radnike…..

      1. E moj mali, mali ti je i mozak. Mani se ti lista Danas, vrati se ti na svoje pink drvo.

  2. Slavi zato sto nema rezultate,sve poskupljuje plate iste mnogo mladih otislo u inostranstvu,mnogo mladih je zaposlio u drzavnim i republickim organima za velike plate.Otvara fabrike za sirotinju koja radi za minimalac i slavi jer na mitingu peva Dacic.

    1. Ima rezultata,ima,samo što ti to ili ne želiš da vidiš,ili nećeš. Pukli tvoji lopovi i nikad više se neće vratiti na vlast,pa te udarila neka depresija. Ne sekiraj se,postoje za to neki medikamenti,samo idi kod čika doce ili se baci na alkohol kao onaj propali glumac.

      1. I šta kažeš @mali Vuk:“pukli tvoji lopovi i nikad više se nece vratiti na vlast“?! Zar se nisu vec vratili na vlast? Goran Vesic, Siniša Mali, Jelena Trivan, samo neki iz DS-a i nekadašnjih „žutih lopova“ su u SNS-u! Andreja Mladenovic, Milenko Jovanov, Petar Petkovic… iz DSS-a su u SNS-u, Suzana Grubješic, Zorana Mihajlovic iz G17 su u SNS-u, Mlađan Dinkic G17 čiju je sliku u zatvorskoj uniformi nosao po skupštini AV, umesto u zatvor, završio kao glavni savetnik AV za UAE, Vuk Draškovic SPO, nekadašnji neprijatelj AV, sad mu daje podršku, za Bogoljuba je AV rekao:“Bogoljube, možeš da se vratiš u Srbiju, al’ samo u zatvor“ gle čuda, Bogoljub se vratio u Srbiju, na završnoj konvenciji SNS-a dao podršku AV i postao jedan od glavnih finansijera AV i SNS-a?! Ovo su samo neki od, kako ti kažeš „lopova“ koji su se vratili na vlast!

      2. Šta kažeš:“pukli tvoji lopovi i nikad više se nece vratiti na vlast“?! Vratili se odavno, eno ih u SNS-u! S.Mali, G.Vesic, J.Trivan nekada DS i „žuti lopovi“ bar tako ih je zvao AV dok nisu postali SNS i preobrazili se u „časne i poštene“! M.Jovanov,A.Mladenovic, P.Petkovic nekada DSS i naravno lopovi, od prelaska u SNS, takođe se prebrazili u „časne i poštene“! Z.Mihajlovic, S.Grubješic nekada G17 i one se naravno preobrazile u časne i poštene ulaskom u SNS! M.Dinkic G17 posebna priča! AV nosao po skupštini njegovu sliku u zatvorskoj uniformi, umesto da završi u zatvoru, on završio u kabinetu AV, kao glavni savetnik za UAE! Šta reci o Bogoljubu za koga je AV rekao:“Bogoljube,možeš da se vratiš u Srbiju, al’ samo u zatvor“ Bogoljub se vratio u Srbiju i gle čuda, ne u zatvor, vec na završnu konvenciju SNS-a gde je podržao AV i postao glavni finansijer SNS-a?! Ovo su samo neki od tih, kako ti kažeš „LOPOVA“ koji su danas na vlasti ili podržavaju vlast u Srbiji!

  3. Neko će se lepo dovesti u velegrad, ponešto prezalogajiti, poslušati koncert(e) i govor Najdražeg Vođe, biti prebrojan i vraćen istim autobusom kući i sve to od naših para… Uzdravlje!

  4. KOLIKO KOŠTA GRAĐANE OVA DEMAGOGIJA I IŽIVLJAVANJE PREDSEDNIKA I NJEGOVOG IDOLOPOKLONSTVA.BLOKIRATI GRAD RADNIM DANOM,SKUPLJATI SE NA SILU POD MORANJE I UCENE FIRMAMA I PREVOZNICIMA JE DEO DEMOKRATIJE OVE JADNE ZEMLJE I DOBRIM DELOM ZALUĐENIH GRAĐANA

  5. Kkav je to,,gost,,DODO IZ LAKTAŠKE LATIFUNDIJE,,KADA JE i on na,,svečanoj,,tribini,i,u,,budućnosti,,srbije,,vALDA SE ,,RAČUNA I ONA,,SPECIJALN,A,, DONACIJA,,TEK,TRIPUTA BRNABIĆKE,,POKRIVENAJOŠ JEDNIM,LEX SPECIJALISOM,.IONAKO SE ZNA DKADA SE,,RADIKALSKA,,,ELITA,,SLUŽI OVIM, PREDATORSKIM, IZGOVOROM ,DA,,,SAMO PRESKOČI ‘POSTOJEĆE ZAKONE,.Hoće li,,jevanđelsita daLičnopotpisuje,,opravdanja ,,za kašnje na poslu,ili već odavno zakazane lekarske,preglede,,onih kojima još nije NITI ĆE DA,,PRIPOVEDA bajke braće Andersenko,,zahvalnice,,opelješenim penzosima, dok,ni ,,neki tamo,,idiotskih,,zasluga,, ,još nisu dobili,,ništa,,osim,,besplatnog razgldanja Beograda,provijant i,,po neku,,šušku ,A o trošku,,nacionalnog ,,ćupa.Ili po usvojenoj,navici,,sledi još poneki,lex specijalisom,, prerađeni,budžet.

  6. E ovo se zove nasilje i teror nad gradjanima Beograda. Petak, zatvorene ulice, 100 hiljada gradjana u saobraćajnoj blokadi. Retko vidjeno trošenje novca a porodiljama 3 meseca duguju nadoknade. Na vlasti su ljudi bez trunke morala i srama.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.