Umesto zaštitne ograde betonske barikade u centru Beograda (FOTO)

Ostavite komentar


  1. bliži se 13.april, treba se „zaštiti od naroda“ koji samo traži pravdu… stvarno fali još samo bodljikava žica…

  2. Uklanjanje ograde od strane građana je vandalizam, šta je bilo sa Savamalom. I za sada imamo jednog krivca, komandir smene u neznam kojoj policijskoj stanici, zato što policija nije reagovala po naređenju. Ko je taj što je naredio da policija ne reaguje i ko su izvršioci i do dan danas nisu za divno čudo poznati.

      1. E vi ste sigurno iz SNS. Znate li da je jedan covek preminuo zbog te Savamale koja vas uopste ne zanima?

      2. Ne bi bilo da su bas tri stracare. Pre bi se reklo – nekoliko stotina kvadrata prostora. Nemojte umanjivati dogadjaj. Cak i da su bile 3 stracare – zasto pocinioci nisu nadjeni?

      3. Pa da su tebe recimo neki sa fantomkama vezali, da si bila samo slučajni prolaznik, možda bi te zanimalo. Isto tako ni sada nema snimka gde babićevo vozilo udara i ubija ženu, nije bitno, koga to zanima to je bilo pre 2 meseca, ko je napravio objekat na Pančićevom vrhu, pa on je završen pre par meseci, koga je briga za to. Da te neko siluje, i da prođe 6 meseci, pa to je prošlo, i koga je briga za to. Logika nazadne sekte.

  3. Kakav potez, pa Vesic se segaci sa opozicijom. Moze mu se, pa neka ga poenesu ako mogu ali Djilas da prednjaci i pokaze snagu a ne da pokazuje snagu na tastu od 70 godina na kojeg se drznuo da digne ruku. Koliki moras retard da budes da se drznes na tasta a kamoli da ga udaris ili bijes pred cerkom. Treba tebe Djiki moj razbiti od batina da se upiskis u gacice ruzicaste koje si kupio od naseg novca koji si pokrao i od kojeg finansiras letovanja i zimovanja svopjoj deci. Mada je to diskutabilno svojoj, ko zna ko je tu decu napravio jer ti verovatno ni ne znas kako se to radi, ridjokosi gnomu. Ti znas samo da krades.

    1. Koliki retard moraš da budeš pa da uspeš da ovo napišeš. Gde je bio Vesić!??. Sakrio se onoj babi pod suknju a maketa od gradonačelnika mora da je „operisao“ po kancelarijama. Pijanstvo je skoro do maksimuma a što su pijaniji to su smešniji i grublji. Zora dolazi a račun će ipak da plate pijani gosti. Pozdravi li ih Makedonci. Gazda pobegao u Mađarsku a ostali gule robiju. Pamet u glavu.

      1. Aaaa sad mi je jasno zasto se ne rusi objekat na Pancicevom vrhu,pa to bi bio vandalizam…

    2. Nisi videla, ta zena, koju je navodno tukao, seta sa zajedno sa njim i njihovom zajednickom decom. Tvoj Sinisa Mali je mlatio svoju zenu, pa je zatim ucutkao. Tvoj vodja je mlatio svoju prvu zenu, a drugu naterao da 5 dana posle porodjaja bude na inauguraciji. Ruzicaste gace nose tvoji nalogodavci. Sto se kradje tice, mene ste krali 4 godine i tvrdim da ste lopovi, a ti me demantuj.

  4. A oni baš na prelaz stavili ogradu!? O, tempora, o, mores!!!!!!????

  5. Poplocavanje Trga Republike je ideja prethodnog glavnog arhitekte! I u koju rupu se on sad uvukao kad su poceli radovi? Izadje brate pa reci ako imas hrabrosti Folicu!

  6. E sad neka probaju da nose! Zalosno je sto je moralo doci do ovoga zbog usijanih glava koje unistavaju grad…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.