Uspostavljanje poverenja između komunalne policije i građana

Ostavite komentar


  1. Najefikasniju kontrolu rada i ponašanja k. policije mogu pružiti samo građani Beograda uz uslov da se njihovim primedbama pokloni dužna pažnja. Minimum te dužne pažnje je prihvatiti te primedbe kao osnovane. Nekoliko puta sam upućivao pisane i argumentovane primedbe na (ne)rad pripadnika k. policije. U odgovoru moje primedbe su odbacivane na način koji je nedvosmisleno kazivao da nadležni smatraju da lažem.

  2. koje poverenje… dve godine konstantno dobijaju prijave za buku iz kafica Vrt 204 u Bulevaru Kralja Aleksandra 204 od strane gradjana okolnih zgrada, pogovoto u letnjem periodu, a komunalci sve vreme sede u istom tom kaficu i ispijaju kafe…BAHATO = Komunalni policajac

  3. Neka hvala, dosta nam je Komunalne policije, ukinite je bilo je bolje bez nje !Veštine koje treba da savladaju komunalni policajci -batinanje, vezivanje lisicama uptreba fizicke sile i vatrenog oruzja, pretnje, kabadahijsko ponasanje i slicno . E to vec znaju pa ih ne preba obucavati i trositi pare jer ste ih po tim kriterijumima i birali. Sto ih ne uciste zakonima i propisima koje treba da sprovode u delo ?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.